Starší přípravka A (2013)

ČAFC - Starší přípravka 2006

ČAFC - Starší přípravka 2006
Další zápas v rozjeté sezóně sehráli 06 na umělém hřišti týmu ČAFC. První čtvrtina byla spíše oťukávaná, co vše nám soupeř dovolí.
5:20
4.kolo v Ne 2.10.2016 14:15
ČAFC UMT
ČAFC
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Navíc prakticky celý zápas více, či méně pršelo, a tak byl míč hodně rychlý a kluzký a trvalo nějaký čas, než si na to hráči zvykly. Hodně nás brzdil první dotek a převzetí, ale stejně na tom byl i soupeř. Několikrát musel naši nepřesnost hasit až brankář. Druhá čtvrtina už byla mnohem lepší, hráči se více prosazovali v soubojích a vedlo se nám i střelecky, základním rozdílem ale bylo, že jsme si začali víc přihrávat.

Ve třetí a čtvrté čtvrtině už jsme na hráče na hřišti nemluvili a spíše jsme si věci vysvětlovali během střídání. Byl jsem zvědav, jestli kluci budou i nadále dodržovat základní věci, jako roztahování hřiště, obsazování a další, které už by pro nás měli být standardní. V zápase jsme zahrávali i pár standardních situací po faulu a musím říct, že i když se jim ještě na trénincích nevěnujeme, tak je kluci kopali moc dobře.

Výsledek sice vypadá jako jednoznačný, ale přece jen to od nás ještě nebyl perfektní výkon. Několikrát jsme se během zápasu dostali v přečíslení k soupeřově brance a situace řešili nepřesně, zbrkle, a nebo naopak s přihrávkou dlouho otálíme, hlavně zadní útočníci a soupeř nás pak dostoupí. Stejně tak branky, které jsme dostali, byly často po naší nepřesnosti. Ve výsledku jsme ale podali velmi slušný výkon, ze kterého vyplynulo 20 branek, proti těžkému soupeři.


neděle 2.10.2016 | Vladislav Volf | Přečteno: 2714

Další články