Starší přípravka A (2013)

Starší přípravka 2006 - Dukla dívky

Starší přípravka 2006 - Dukla dívky
V sobotu 8. října jsme odehráli zajímavé utkání na Schulhoffce proti dívkám Dukly.
6:9
5.kolo v So 8.10.2016 12:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Dukla dívky
Diváci: 0,

Komentář

Zajímavé bylo nejen to, že se hrálo proti dívkám, ale také to, že jsme nastoupili v sestavě, která většinou nastupuje na zápasy Jihovýchodní ligy a tak si kluci mohli vyzkoušet zápas v zase o něco rychlejším tempu.

Oba týmy předvedly velice dobrý výkon. A dívky z Dukly mě překvapily svojí kvalitou. Problémy nám dělal jejich dobrý pohyb, poziční hra a moc pěkné kombinace jaké předváděly. Největší rozdíl byl v první polovině zápasu, ve kterém jsme dělali dvě zásadní chyby, které nás ještě stály spousty zbytečně vynaložené energie navíc. Zaprvé tím, jak kluci hru zahušťovali a nevyužívali celou šířku hřiště. A za druhé tím, že vodili míč příliš dlouho, i když šlo situaci zrychlit přihrávkou. Na střídání jsme měli tentokrát jen jednoho hráče, takže si kluci dneska opravdu mákli. V zápase nám pomohly dobré výkony našich brankařů, díky kterým gólový rozdíl po první půli nebyl tak velký.

Od druhého poločasu se hra z naší strany výrazně zlepšila, především právě v poziční hře, rychlejším rozhodování a důrazu v osobních soubojích. V poslední čtvrtině se nám také podařilo Duklu na delší dobu zatlačit a vstřelit i pár branek za sebou. I když se nám nakonec zápas vyrovnat nepodařilo, herně bylo utkání z mého pohled vyrovnané a pro diváka určitě atraktivní.

Utkání bylo pro hráče fyzicky náročné a musím je pochválit za to, z jakou chutí ho dokázali odmakat.

Zápasu se zúčastnili: David Bartoš, Šimon Borkovec, Šimon Erdinger, Petr Leipold, Tomáš Žáček, Matouš Petr a Adam Vagenknecht


sobota 8.10.2016 | Karel Honig | Přečteno: 3093

Další články