Starší žáci B (2010)

Starší žáci B - Střešovice

Starší žáci B - Střešovice
V domácím zápase se Střešovicemi jsme chtěli vyhrát a navázat na minulé úspěšné utkání.
4:0
5.kolo v Ne 9.10.2016 14:15
Háje UMT
FC Háje
Střešovice B
Diváci: 0,

Komentář

Do utkání jsme šli s novým rozestavením a to na tři klasické útočníky. Je vidět že každý nový prvek ve hře je pro nás stále těžký, ale kluci se rychle učí a postupně je vidět vzestupný progres. První poločas se hrál většinou ve středu pole a bylo to takové nevýrazné, bez nápadu a momentu překvapení. Nějaké šance jsme si vypracovali, a když už jsme dobře zakončili tak nás zastavila tyč. Prosadili jsme se až ke konci prvního poločasu 1-0 to bylo bohužel z naší strany vše. 

Do druhého poločasu jsme udělali změny na konkrétních postech a trochu jsme si v kabině vyříkali pasivitu. Celou druhou půli jsme prakticky odehráli na soupeřově půlce a bylo jen otázkou času, kdy se náš tlak projeví i na skóre. Góly jsme začali dávat až od padesáté minuty a to i díky naším věrným fanouškům z týmu mužů, kteří většinou hrají po nás a při rozcvičení naše kluky povzbuzují – takže hoši děkujeme. Konečný výsledek 4-0.

Hodnocení: První půle hodně pasivní a až moc jsme se přizpůsobili soupeři, který dobře zahušťoval střed pole. Druhý poločas ukázkový, ve kterém jsme využili celé šíře hřiště a v tu chvíli jsme měli daleko víc prostoru, jak v zakončení, tak i v kombinaci. Pozitivní je i obranná činnost týmu a nula na kontě brankářů.

Sestava: Ríša Krysta, Ráďa Kostka, Péťa Müller, Dan Lacko, Péťa Mašek, Míša Pokorný, Dan Pechanec, Filip Čamek, Pavel Chromec , David Dalibába , Ondra Michálek, Kryštof Kepka, Lukáš Malec, Filip Lauber, Alim Mukhamedov, Lukáš Panchartek, Honza Šimánek.


neděle 9.10.2016 | Josef Kostka | Přečteno: 2985

Další články