Mladší přípravka B (2016)

SK Modřany - Mladší přípravka 2009

SK Modřany - Mladší přípravka 2009
Vzhledem k podzimním prázdninám jsme zápas s Modřany sehráli již v úterý. Se čtyřmi kluky jsme jeli společně autobusem a už po cestě si užili legraci, to by vás ani nenapadlo, co už dnešní sedmiletí kluci vymyslí…
2:10
8.kolo v Út 25.10.2016 16:30
Modřany T
Modřany
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Tentokrát jsem se více uvrtal do role pozorovatele a koučovskou činnost přenechal vysloveně na klucích a Vojtovi Martincovi, bráchovi Ondry, kterému je o trochu starší než kluci. Vojta i kluci zvládli koučování, i střídání, bezvadně. Důvod byl jednoduchý, i když se koučuje nedirektivní formou, občas prostě trenér mluví více. A tentokrát byli na hřišti slyšet jen kluci.

Hrálo se na těžkém terénu. Chvílemi bahno hodně klouzalo, což zhoršovalo klukům na obou stranách pohyb. Když jsme měli míč, dobře jsme kličkovali, ale nabíhali jsme ještě v malém počtu hráčů. Když už ve větším, přicházely přihrávky a rychleji jsme se dostávali k bráně soupeře, což je naším cílem. Líbí se mi rozehrávka od brankáře, jasně že jich ještě několik není úspěšných, ale kluci dobře roztahují hru a kolikrát to zvládnou opravdu výborně. Když si vzpomenu na dobu před měsícem, tak je to velký rozdíl.

S chutí si kluci zastříleli i zahráli, gól dali i kluci, kteří ho tolik nedávají, za což jsem rád, neboť pro kluky je to velké povzbuzení.

Zápasu se zúčastnili: Tom Bílek, Maty Fiala, Ondra Martinec, Luky Martiník, Tom Pešír, Honza Moravec, Dan Adamec


úterý 25.10.2016 | Otmar Mansour | Přečteno: 2284

Další články