Mladší přípravka B (2016)

Mladší přípravka 2009 - Vyšehrad

Mladší přípravka 2009 - Vyšehrad
V sobotu jsme odehráli na Schulhoffce zápas proti Vyšehradu. S chutí jsme si zastříleli a vytvořili náš rekord v podobě 44 gólů
44:13
9.kolo v So 5.11.2016 10:15
Schulhoffova UMT
FC Háje
Vyšehrad
Diváci: 0,

Komentář

Sešlo se nás 12 a kluci si tentokrát určovali sestavu sami. Začali jsme velmi vlažně, na obou stranách, ačkoliv rozcvička byla dynamická. Jako bychom čekali, co vlastně přijde a ono nic moc nepřišlo :-). Byly k vidění situace, kdy už si kluci fajn nabíhali a dali si přihrávku, dnes jsme měli na všechno hodně času, také nám spousta věcí vycházela, i když nám provedení trvalo déle. Z těch taktičtějších jsme se snažili vnímat zejména dvě. První bylo obsazování za hráčem, druhá roztahování hřiště a chození jen jednoho našeho hráče na hráče s míčem soupeře. Ta první už se dařila o poznání více, ale stále nám dělá problém se na to plně koncentrovat. Budeme si to před zápasy říkat a na trénincích dělat taková cvičení, abychom si to zafixovali. Třeba Maty Fiala v tom byl výborný.

Poté, co kluci pochopili, že nám toho soupeř hodně dovolí, řešili mnoho věcí individuálně, aby si každý vstřelil branku. To už nebylo takové, ale kluky chápu.

U chování soupeře se zastavím jen na okamžik. Je škoda, že takoví sprostí lidé se u fotbalu pohybují. Pak se nedivme, že někde děti nejsou. A naše děti rozhodně zákeřné nejsou, jestliže je souboj tělo na tělo a někdo spadne, tak je to u dětí naprosto běžné.

Kluci si s chutí zastříleli, příští týden nás ale nečeká soupeř, u kterého se vyplatí váhat s rozehrávkou a s rozhodováním. Bude potřeba opět přepnout na vyšší level.

Zápasu se zúčastnili: Dan Adamec, Víťa Dovhanych, Maty Fiala, Jára Juráček, Miky Juráček, Ondra Mašek, Tom Pešír, Vojta Sajler, Marťas Sršeň, Filip Valo, Jára Votípka, Maty Petrák


sobota 5.11.2016 | Otmar Mansour | Přečteno: 2104

Další články