Mladší přípravka B (2016)

Mladší přípravka 2009 - Zličín

Mladší přípravka 2009 - Zličín
V sobotu po prvním zápase jsme odehráli v hlučné atmosféře zápas proti Zličínu.
6:19
9.kolo v So 5.11.2016 12:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
FC Zličín
Diváci: 0,

Komentář

Celý zápas byl provázen nepřehlednou hlučnou atmosférou ze strany Zličína. Naši kluci nejsou zvyklí na tak hlasité projevy, jako projevoval trenér Zličína a fanoušci Zličína. Naše kluky to ovlivnilo a ani my jsme neměli moc prostoru je na tom hřišti motivovat, protože jsme nebyli moc slyšet a kdybychom je přeřvávali, akorát by se zvedla hladina hluku, řekl bych již hodně vysoko. Zbývaly nám tedy přestávky, případně komunikace na lavičce.

Zápas byl hodně o individualitách, zde nám větší součinnost ještě chybí, ale kluci do toho dozrají. Bez tahounů, kteří hrají tu o trochu rychlejší soutěž, je to někdy trochu složitější, ale právě mnoho z nich může v tahouny dozrát. V sobotu se o to snažil hlavně Máťa Mrzena, který hrál s chutí a nadšením velmi pěkný zápas. Snažili se všichni kluci a k vidění byly hezké momenty. Soupeř byl dravější, to rozhodlo, rozhodla i atmosféra, my se tím však rozhodit nenecháme a budeme pokračovat v učení.

I když teď se nám ten fotbal trochu zadrhne. Ale zase už můžeme říct, že jsme zkoušeli stojky, dělali jsme kotouly, učili se skákat na bok a lezli po stěně, abychom posílili všeobecnou průpravu. K tomu nám teď poslouží tělocvična a včera to všem klukům šlo opravdu skvěle.

Zápasu se zúčastnili: Tom Bílek, Kuba Kratěk, Marťas Laube, Ondra Martinec, Luky Martiník, Max Mařák, Matěj Mrzena


sobota 5.11.2016 | Otmar Mansour | Přečteno: 2098

Další články