Starší přípravka A (2013)

Horní Měcholupy - Starší přípravka 2006

Horní Měcholupy - Starší přípravka 2006
V posledním soutěžním zápase jsme nemuseli jezdit daleko, čekal nás soupeř z blízkých Horních Měcholup.
5:19
11.kolo v Ne 20.11.2016 13:30
H. Měcholupy UMT
H. Měcholupy
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Už v šatně působili kluci zvláštním dojmem, byli tišší a takoví zaražení. Rozcvička byla podobná, vlažné tempo a těžkopádný pohyb a velké nepřesnosti v nahrávkách. Zkusili jsme je s trenéry trochu probudit a povzbudit, ale první dvě čtvrtiny jsme odehráli ve vlažném tempu. Pomalý pohyb, nedostupování hráčů a žádná komunikace. V situacích jsme se rozhodovali neefektivně, když jsme byli sami, tak jsme se hned míče zbavili a jindy jsme zase zbytečně šli do tří hráčů místo přihrávky na volné spoluhráče a zrychlení hry. 

Mladšího soupeře jsme do hry pustili jen svou nepřesností a nedůrazem. V zápase jsme dali 4 branky z pěkných akcí, kdy jsme hru roztáhli, přihrávkou zrychlili a s přehledem zakončili. Takových akcí bylo v zápase vidět, ale málo. Kdo dal dvě branky, chtěl dát třetí za každou cenu. Nehodnotili jsme situace na hřišti, jak by to mohlo být nejlepší pro tým, ale jen z individuálního hlediska. V zápase jsme na sebe vůbec nemluvili, volní hráči čekali, jak to jeho spoluhráč zvládne a křiknutím či náběhem jsme si nepomáhali. 

Nevím zda to bylo tím volnem, které děti měly před zápasem, ale dnes jsme nenavázali na hezkou hru, kterou jsme předváděli v minulých zápasech. Soupeř měl v zápase hráče o rok až o dva mladší a my jsme se jim hodně přizpůsobili.

Po zápase jsem kluky požádal, aby mi napsali svůj pohled na odehraný zápas, vy se tyto pohledy jednotlivých hráčů můžete nyní přečíst. 

Tomáš Hadraba - Hráli jsme dobře, jako tým. Nešli nám moc dobře nahrávky, nedali jsme moc gólů, protože jsme nedokázali střílet jinam než do brankáře.

Eneko Goikoetxea - Zápas se mi líbil. Jenom by jsme mohli trochu zapracovat na mluvení, včetně brankáře. Například já jsem byl hodněkrát ve volným prostoru, ale nekřičel jsem si:(. Zápas byl celkem vyrovnaný.Možná bychom měli ještě zapracovat na výběru místa a na rychlém pracování s balónem.To je ode mě všechno.

Míra Trnka - Zápas se mi líbil, snažili jsme si hodně nahrávat, ale občas jsme dělali chumel. Já sám jsem byl se svým výkonem spokojený,snažil jsem se na maximum, podařilo se mi nastřílel 5 gólů, zápas mě bavil.

Šimon Borkovec - Zápas se mi líbil. I když byli o dva roky mladší, hráli stejně dobře jako my. Zápas pro mě byl náročný. Měl bych dávat prudší a přesnější nahrávky.

Matěj Šilhánek - Myslím, že se zápas povedl, ale na začátku jsme to drbali a nenahrávali. Stříleli jsme do brankáře a nenahrávali jsme před bránu. Po dvou čtvrtinách jsme se vzpamatovali a začali jsme pořádně hrát fotbal. Nahrávali jsme si a padali z toho góly. Já jsem osobně dal taky gól, takže si myslím, že jsem tým podpořil. Podle mě jsme hráli fair play, takže jsme vyhráli poctivě. 

Bertík Kubánek - v první čtvrtině jsme nehráli, neběhali, nebyli jsme aktivní. V druhé a třetí to bylo dobry, vice jsme mluvili a běhali, jak jsme dali góly, tak nás to vice bavilo a v poslední jsme byli unavení.

Hynek Zlatuška - Zápas se mi líbil, ale zlepšil bych mluvení. Ještě by bylo dobré hodně si nahrávat a nabíhat si do uliček. Brankáři nám pomáhali, ale my jsme si s nimi moc nenahrávali. Měli bychom se vracet a nenechávat to jenom na nich.

Zápasu se zúčastnili: Borkovec, Goikoetxea, Holý, Hadraba, Limberg, Kubánek, Němec, Šilhánek, Trnka, Zlatník, Zlatuška


neděle 20.11.2016 | Jan Špinka | Přečteno: 3289

Další články