Mladší žáci C (2008)

Zimní liga: Libuš - Mladší žáci 2005

Zimní liga: Libuš - Mladší žáci 2005
Během sobotního dopoledne jsme odehráli první zápas zimní ligy.
3:7
(2:3)
v So 3.12.2016 09:55
Háje UMT
SK Libuš
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Týden před utkáním začala v našem týmu řádit chřipka a chvílemi jsme uvažovali o odložení utkání. Nakonec padlo rozhodnutí poprosit o pomoc starší kamarády z ročníku 2004, zároveň byl tým doplněn o kluky, kteří odehráli menší počet utkání a dokonce i o jednoho nováčka.

Hřiště bylo pokryté mrazem a my věděli, že nás proti Libuši nečeká lehký zápas. Velkou radost nám tedy udělal raketový vstup do utkání, kdy jsme během několika momentů vedli už 2:0! Hra se poté celkem vyrovnala, soupeř začal více útočit a vinou našeho nedůrazu ve vápně přišlo snížení. Naštěstí nás celé utkání držel skvělý výkon Markéty v bráně a naše útočná hra byla velice efektivní.

V poločase jsme si vyříkali několik menších nedostatků jak v obranné tak útočné fázi.

Druhá polovina byla pro nás mnohem lepší než ta první, výkon byl mnohem jistější a skutečně se nám dařilo vyvarovat chyb na které jsme upozorňovali. Zde chci skutečně pochválit celý tým za plnění taktických pokynů, odvahu, kreativitu a nasazení.

Všichni předvedli skvělý výkon a i díky tomu se můžeme radovat z vítězství a předvedené hry.

A samozřejmě děkujeme ročníku 2004 za výpomoc! :-)

Sestava - Kavková - Musil, Schrojf, Zahálka, Hamala, Schistek, Krayushkin, Vybíral, Feigl, Klymskyj, Konopikhin, Danda, Mareš


sobota 3.12.2016 | Jakub Englický | Přečteno: 1861

Další články