Starší přípravka A (2013)

Ročník 2006: Vydařené přátelské utkání proti Čafce

Ročník 2006: Vydařené přátelské utkání proti Čafce
V sobotu dopoledne jsme za krásného slunečného počasí přivítali doma na Schulhoffce v přátelském utkání tým ČAFC.
15:8
v So 25.2.2017 10:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
ČAFC
Diváci: 0,

Komentář

První čtvrtina byla z naší strany dobrá, spíše více bojovná, ale vytvořené šance jsme dokázali proměnit. Čafka však s námi držela krok, především v osobních soubojích to bylo pro nás těžké, jelikož většina hráčů Čafky byla vysokého vzrůstu, a tak jsem čekal těžký vyrovnaný zápas.

Ovšem v druhé čtvrtině se kluci vytáhli, ještě zvýšili aktivitu a pohyb. Především nabídka hráčů bez míče, kdy více využívali celou šířku hřiště a tím měli pak více prostoru a času na rozhodování či práci s míčem. Tento čas navíc kluci dokázali využít a předvedli několik ukázkových kombinací s dobře načasovanými náběhy, po kterých jsme zakončovali do odkryté branky a z takových branek jsem měl největší radost. Potěšilo mě, že kluci vnímali důležitost asistence (myšlenka akce), která má minimálně stejnou váhu jako samotná gólová trefa. Druhou čtvrtinu se nám tedy podařilo nastřílet hodně branek, a naopak málo inkasovat a tím jsme soupeři gólově odskočili.

Velice podobně vydařená byla i třetí čtvrtina, jen s pár inkasovanými brankami navíc. V závěrečné čtvrtině se zápas zas trochu vyrovnal, především kvůli hráčům, co si chtěli zkompletovat hattrick a začali brát akce více na sebe.

Všichni kluci mě svými výkony opět příjemně překvapili a určitě udělali radost jak všem rodičům, tak především sami sobě.

Zápasu se zúčastnili: Borkovec, Brandejs, Erdinger, Janovský, Kraus, Petr, Průša, Vagenknecht, Žáček


sobota 25.2.2017 | Karel Honig | Přečteno: 2235

Další články