Mladší žáci C (2008)

Mladší žáci 2005 - Slavia Jesenice

Mladší žáci 2005 - Slavia Jesenice
Do nedělního zápasu zimní ligy jsme šli po krátké zápasové pauze a cílem bylo přenesení dovedností a automatismů z posledních tréninků do zápasu.
2:4
(0:1)
v Ne 26.2.2017 12:20
Háje UMT
FC Háje
Jesenice
Diváci: 0,

Komentář

V prvním poločase jsme se dlouho rozkoukávali, soupeř nás tlačil a my měli problémy dostat se do zápasového tempa. Většina našich přihrávek byla nepřesných a ani naše zpracování nebylo optimální. Soupeř měl míč po většinu času na svých kopačkách a i díky tomu vsítil první gól.

Do druhého poločasu jsme potřebovali zrychlit naše reakce, přepínání mezi bráněním a útočením, více napadat a lépe nabíhat do volných prostorů. Začali jsme hodně aktivně a soupeře jsme tentokrát tlačili my. Naše napadání a důraz v útočné fázi nám pomohl k otočení skóre v náš prospěch. Může nás mrzet, že jsme náš tlak nevyužili lépe a nedokázali vstřelit více branek, ikdyž jsme k nim neměli daleko a třikrát se povedlo trefit brankovou konstrukci.

Bohužel pro nás přišel nešťastný vlastní gól a krátce poté soupeř přidal další. K závěru zápasu nám docházely síly, ale pořád jsme se snažili s zápasem něco udělat, nicméně Jeseničtí z protiútoku vstřelili tentokrát už rozhodující branku na 2:4.

Kluky musím pochválit za bojovnost, až do konce se prali o každý míč a nevynechali jediný souboj. Oproti minulým zápasům se výrazně zlepšila komunikace na hřišti. V předvedené hře ve druhém poločase byla spousta krásných akcích, na kterých musíme stavět a zvládat podobně aktivní hru po celé utkání.

Tým má potenciál, v poslední době z kluků na trénincích čiší radost ze hry a chuť se zlepšovat. Jarní část sezóny se blíží, máme stále na čem pracovat, ale já věřím, že náš výkon půjde nahoru.

Sestava - Maršák, Lelkes, Danda, Hamala, Mareš, Nykyforuk, Větrovec, Veselý, Prachař, Schrojf Vilda, Schrojf Vašek


neděle 26.2.2017 | Jakub Englický | Přečteno: 1761

Další články