Mladší žáci A (2011)

Ročník 2004: Srdnatý výkon na Motorletu

Ročník 2004: Srdnatý výkon na Motorletu
V dohrávce 15. kola přeboru jsme zavítali do Butovic na Motorlet, kde nás čekal souboj o 6 bodů
6:2
(1:1)
15.kolo v Ne 2.4.2017 14:30
Motorlet UMT
Motorlet C
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Do zápasu jsme po úvodní oťukávačce vstoupili výborně, po jedné z akcí se prosadila Týnka, která zakončila hezkou střelou, brankář bez šance. Poté následovalo spalování šancí v našem podání, kdyby to bylo v 35 minutě 0:6 nikdo by nic neřekl, soupeř se téměř nedostal za půlku, ale v době, kdy už dávno měl být konec, jsme dostali vyrovnávající branku v čase 36:25, poločas má 35 minut, nenastavuje se, pokud není zdržování, to se nekonalo. 

Během první půle se projevila Alexova alergie, tudíž další oslabení do naších řad, ke konci půlky ještě dvakrát zbytečně dohráli Kubíka, což se projevilo na jeho pohybu. Do druhé půlky jsme prostřídali, bohužel si hráči nenechají poradit, zbytečně otvírali prostor a soupeři umožnili třikrát lacině skórovat do naší sítě, i ta první branka byla z řady levných, několikrát si říkáme, že dělat kličky do středu hřiště ve vápně ještě k tomu proti dvou se nemá dělat, i přes to Vili, zkusil a vznikla z toho vyrovnávající branka, někdy to chce myslet, tato branka nakopla Motorlet do druhé půle, ve které jsme si i dali vlastní branku, ke konci korigoval stav ještě probuzený Alex. 

Na druhou stranu i v tomto stavu jsme byli 40 minut lepším týmem, proti soupeři, který nastoupil v plné síle a střídal celé dvě party na hřišti, otázkou je, jak by dopadla hra, kdybychom byli v plné síle my? Díky za srdnatý výkon, někdy lepší prohrát po dobře odpracovaném zápase s hlavou nahoře, než po odfláknutém vítězství se šťastným koncem.

Branky: Týnka, Alexis

Sestava: Luky = Turbič – Kubík – Vili = Hajnej – Voty – Týnka = Alexis ===) Fany – Nosíno – 05 –) Alex - Sajmon


neděle 2.4.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2691

Další články