Mladší žáci B (2012)

Ročník 2004: Domácí výhra nad Kolovraty

Ročník 2004: Domácí výhra nad Kolovraty
V poledním zápase 16. kola k nám zavítal houževnatý soupeř z Kolovrat
8:0
(3:0)
16.kolo v So 8.4.2017 12:30
Háje UMT
FC Háje
Sokol Kolovraty
Diváci: 25,

Komentář

Dlouho i přes vysoké držení míče a spoustu šancí, jsme se nemohli dostat do vedení, po prostřídání se svým typickým důrazem prosadil Kony, který měl v té době již 4 gólovou šanci. Potom jsme se opět dlouho nemohli prosadit, až jeden odkop soupeře vrátil krásným halfvolejem zpět pod víko Jura a před koncem první půle po hezké akci dal branku i Tom. 

Do druhé půle jsme vykročili útočně, ale s jalovým efektem, až to prostě už Votyho nebavilo a vystřelil z dálky, poté rychlé dvě branky v podání Turba a na konci zápasu, ještě přidal Voty další dva a měli jsme krásné odpoledne. Po menším třesku v sestavě, který se konal po zápase se Zbraslaví, kdy se někteří hráči po hřišti plouží, jak slimáci, si budou muset opět své místo vybojovat. 

Fotbal je o přístupu, dobrém tréninku, udělat něco navíc, hlavně zapojit hlavu, dát do hry srdce. Radost máme i z toho, že se kluci sehrávají a nabírají sebevědomí, protože udržená nula pro hráče, je povzbuzením do dalších důležitých jarních kol a pro práci do následujícího ročníku.

Branky: 3* Voty, 2* Turbič; 1* Jura, Kony, Hajnej

Sestava: Luky = Turbič – Kubík – Vili = Hajnej – Jura – Johny = Alexis ===) Fany – Nosíno – Kony – Juny - Voty


sobota 8.4.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2278

Další články