Mladší žáci A (2011)

Ročník 2004: Povedené utkání s TJ Praga

Ročník 2004: Povedené utkání s TJ Praga
V 16. kole k nám zavítal soupeř z Vysočan, hráči si byli vědomi, co nás čeká.
4:0
(2:0)
16.kolo v So 8.4.2017 08:30
Háje UMT
FC Háje
TJ Praga
Diváci: 25,

Komentář

Proto jsme si něco před zápasem řekli a toho jsme se drželi, bohužel jsme neproměňovali opět šance, do kterých jsme se dostali. První branka padla po střele z dálky, poté nám nebyli uznány dva regulérní góly, první po rychlém rozehrání standartní situace, není chyba rozhodčího, ani hráčů, že protivník neumí střídat, bohužel, tak Alexův gól neplatil, poté ještě druhá branka po rohovém kopu, kdy jsme míč dopravili za brankovou čáru – brankář hostí stál metr za čarou, kde držel míč, tak pokud není chobotnice, tak jsme asi letadla. 

Protivníka tyto dvě přeživší situace nakoply a začal kousat, při jeho rohu, jsme podnikli rychlý kontr, kdy se Alex ujal míče a pelášil na branku, kde vystřelil, vyražený míč ještě dorážel Vili, který rychle celou akci doplnil, a do prázdné branky uklidil Fany, který si připisuje svůj první přeborový gól. 

To nás uklidilo a přepnuli jsme do úsporného modemu, s výhledem na polední zápas, v druhé půli si připsal i Johny svůj premiérový gól v přeboru a ke konci dal na konečný stav 4:0 pro nás opět Voty. Rád bych poděkoval hráčům za přístup, je vidět, že když zapojíme mozkové buňky, tak dokážeme plnit i taktické pokyny a ještě u toho bavit diváky hezkým fotbalem.

Branky: 2* Voty, 1* Johny, Fany

Sestava: Luky = Turbič – Kubík – Vili = Hajnej – Voty – Týnka = Alexis ===) Fany – Nosíno – Johny – Jura – Kony - Juny


sobota 8.4.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2192

Další články