Starší žáci C (2008+2009)

Ročník 2004: Generálka před zahraničním turnajem

Ročník 2004: Generálka před zahraničním turnajem
V dohrávce jedenáctého kola k nám zavítali známé tváře z Kunratic.
11:1
(7:1)
10.kolo v Ne 9.4.2017 14:30
Háje UMT
FC Háje
Kunratice
Diváci: 25,

Komentář

Tímto bych chtěl poděkovat i trenérovi soupeře za možnost si vyzkoušet hráče v ostrém zápase před odjezdem do Mnichova, kde budeme reprezentovat náš klub a jako jediný čeští zástupci se budeme rvát jako lvi o nejlepší prezentaci Prahy. 

Do utkání jsme vykročili báječně a dali rychlou branku, poté jsme se během deseti minut dopustili čtyř taktických chyb, které byli, jako přes kopírák a díky které soupeř srovnal a po následující situaci, kdyby Luky dostal červenou, tak nemůže říct ani popel, v roli posledního fauloval na půlící čáře.

Po tomto jsme prostřídali střed hřiště a Týnka s Vilim si plnili své povinnosti mnohem zodpovědněji než předešlá dvojice. Pozitivním zjištěním bylo i to, že hráči ze střídačky, buď dali nebo přihráli celkem na 8 branek z jedenácti. Utkání se odehrálo v pohodovém tréninkovém tempu, kdy si hráči mohli vyzkoušet své dovednosti a trenéři měli možnost vidět, kde by nás mohla tlačit bota. 

I přes jedenáct vstřelených branek je trenér nespokojený, protože tam byla spousta šancí, která měla být řešena jinak, aby skončila gólem, protože přijdou jiná utkání, kdy budeme mít jen dvě šance a budeme muset umět proměnit. 

Své první mistrovské góly na velkém hřišti dali Týnka, Klárka, Alex – tudíž gratulace. Pokud by nám to takhle padalo i na turnaji, vůbec bychom se nezlobili. Děkujeme fanouškům za podporu a snad v příštím kole předvedeme další povedené akce, které by lahodili Vaším očím. 

Branky: 2* Voty, Gigi, Tyko, Alexis, 1* Týnka, Klárka, Jura

Sestava: Luky = Rocky – Mlejn – Kubík – Chilli = Hajnej – Gigi = Tyko – Alexis – Turbič = Voty ===) Johny – Týnka – Klárka – Vili – Jura – Kubajs - Maky


neděle 9.4.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 1818

Další články