Mladší žáci D (2009)

Ročník 2005: Konfrontace se sousední Uhříněvsí

Ročník 2005: Konfrontace se sousední Uhříněvsí
Jednalo se o další velmi těžký zápas. Opět proti nám nastoupili kluci převážně z ročníku 2004 s jasnou výškovou i silovou převahou. Od začátku bylo znát, že silově na soupeře nestačíme, ale většina kluků se do zápasu pustila bez většího respektu a snažili se bojovat.
1:13
(1:8)
14.kolo v So 22.4.2017 14:15
Háje UMT
FC Háje
Uhříněves
Diváci: 30,

Komentář

V prvním poločase jsme většinu gólů dostali z rohu. Bránění rohů jsme řešili osobní obranou s náběhem, soupeř ovšem nemusel ani vyskočit a stejně se trefil hlavou do brány. O poločasové přestávce jsme změnili způsob bránění, kdy jsme místo neúčinné osobní obrany zvolili zónové bránění. Kluci změnu skvěle vstřebali a mimo jednoho, nebo dvou závarů soupeř již nebyl schopen skórovat.

Michal v bráně předvedl jeden ze svých nejlepších výkonů a i přes 13 inkasovaných branek, si s velkou částí střel a dorážek dokázal poradit. V obraně, mě opět strašně překvapil Martin. Na tréninku občas vypadá, jako by ani nebyl na hřišti, ale v zápase opět předvedl výborný výkon. Nezalekl se soupeře, bojoval tělem, kličkoval, nahrával a byl velmi platným členem. Kluci, kteří se dnes měli postarat o útočnou část, se bohužel nedokázali přes silovějšího a vyššího soupeře více prosadit. 

Do útoku jsme přecházeli hlavně po křídlech, kde Kája dokázal svou rychlostí přejít přes jednoho, nebo dva protihráče. K zakončení, nebo finální přihrávce, jsme se ale bohužel dostali jenom sporadicky a větší část hry se odehrávala na naší polovině a před naší brankou. Většina kluků si určitě za dnešní výkon zaslouží pochvalu, ale bohužel to nejde říci o všech. Někteří naši hráči předvedli v zápase to samé, jako na tréninku, místo hry je více zajímalo, jestli jim drží účes, jestli mají čisté boty a že vedle nich soupeř s klidem prochází do naší obrany, si nestihli všimnout. 

Největší aktivitu vyvíjeli na střídačce, když si mohli „pokecat“ o tabletech, nebo po sobě házet gumu ze hřiště..

Sestava: Michal M. – Lukáš O., Martin M., Lukáš V., Michal K., Kája H., David B., Jára Z., Vilda S.


sobota 22.4.2017 | Karel Moravec | Přečteno: 1497

Další články