Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2009: Atakovali jsme hranici 30 branek

Ročník 2009: Atakovali jsme hranici 30 branek
V sobotu jsme odehráli na Schulhoffce zápas s Braníkem. Díky vysoké aktivitě kluků jsme atakovali hranici 30 branek. V zápase bylo vidět mnoho hezkých akcí.
29:18
(17:10)
15.kolo v So 29.4.2017 10:15
Schulhoffova UMT
FC Háje
Braník
Diváci: 0,

Komentář

Chybí mi na skvělých fotkách od Karla ještě fotka, která se nepodařila zachytit, a to brankářů obou týmů uprostřed hřiště, což se několikrát stalo a jen to podtrhuje, jak se oba týmy snažili hrát aktivně. Hra brankářů, zvláště na zadním hřišti, byla dnes naši největší devízou. Aktivní pojetí, kdy brankáři hráli blízko k zadním útočníkům, přinášelo své ovoce. Nejen, že jsme brzy zabránili akcím soupeře, ale na půlce jsme hned založili naši útočnou akci, z čehož pramenily góly. Těch se nám dnes podařilo nastřílet hodně, a obou hřištích přibližně stejně (zadní hřiště 15, přední hřiště 14). Na zadním hřišti jsme jich dostali málo, právě díky hře brankářů.

Aktivita kluků byla zpočátku vyšší na zadním hřišti, srovnala se s příchodem Matyho na přední hřiště. Kluci už si přirozeněji hledají volné místo v útočné aktivitě, více si nahrávají (patrné to bylo na zadním hřišti). Dokáží i vymyslet parády, např. Fíla, který vyzval přihrávkou z autu do uličky Tomíkovi J., který myšlenku pochopil, naběhl tam a byl z toho gól. Na zadním hřišti jsme se ani tolik nechumlovali, už se nám dařilo lépe vnímat prostor, na předním hřišti ty první dvě čtvrtiny o chumlu byly, pak se dařilo hru více roztáhnout.

Jsme rádi, že duo 2010 s námi chodí na tyto zápasy, Maty s Jášou zvládají tempo hry a je to prospěšné pro všechny. Tomík J. opět absolvoval dva zápasy, ale po utkání říkal, že by klidně šel ještě za kluky 2006, kteří hráli po nás 😊. Kluci byli spokojení, zápas se jim líbil. Je třeba ocenit jejich aktivitu, zápasové nasazení bylo prima.

Zápasu se zúčastnili: Dan Adamec, Tom Jiskra, Fíla Valo, Vojta Sajler, Honza Moravec, Maty Fiala, Maty Petrák, Jáša Pechar, Mára Kulhánek, Tom Pešír, Míša Holý, Víťa Dovhanych, Jára Votípka


sobota 29.4.2017 | Otmar Mansour | Přečteno: 2462

Další články