Starší přípravka A (2013)

Ročník 2006: Vstřelili jsme 21 gólů na Braníku

Ročník 2006: Vstřelili jsme 21 gólů na Braníku
Jarní část sezóny je pro nás specifická tím, že spoustu zápasů hrajeme v týdnu. Utkání s Braníkem nebylo jiné, a tak jsme k nedalekému soupeři vyrazili ve středu odpoledne.
26:21
(13:10)
16.kolo v St 3.5.2017 17:15
Braník T.
Braník
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Někteří rodiče z pracovních důvodů nestíhali začátek utkání, tak jsme udělali hromadný sraz a se sedmi hráči vyrazili do Braníka společně MHD.

Utkání se nám na podzim nepovedlo i z důvodů některých absencí. Tentokrát jsme jeli k zápasu téměř v plné síle, navíc si s námi šli zahrát tři hráči ročníku 2007. V kabině vládne na jaře výborná atmosféra, kluci se těší na každý zápas a jejich sebevědomí stoupá.

Středeční utkání hodnotím velmi pozitivně. Největší rozdíl oproti podzimu je ten, že pokud postavíme dvě vyrovnané hřiště, obě hrají rovnocenný zápas. Dříve se nám stávalo, že jedno hřiště celkem ztrácelo. Nyní jsme našli rovnováhu a kluci to svými výkony jenom potvrzují.

Dnes jsme vstřelili pěkných 21 branek a dalších mnoho šancí jsme si připravili. Braník je silný soupeř a konfrontace s ním, nám ukázala i naše slabiny. Tou největší je pořád hra brankářů při rozehrávce a nabídka ostatních hráčů.

Zlepšení nastalo v dostupování hráčů, komunikaci během hry a nasazení. Někdy nás zlobí zakončení, ve kterém nejsme dostatečně nekompromisní nebo nám příprava trvá až moc dlouho.

V závěru chci hráčům moc poděkovat, neboť podali týmový výkon, kterému mohli diváci jen tleskat. Progres u kluků je znatelný, nyní to chce jen dál takto pokračovat a pilně trénovat.

Zápasu se zúčastnili: Domša, Goikoetxea, Holý, Hadraba, Hofman, Chaloupka, Chodora, Konečný, Kubánek, Lacko, Limberg, Málek, Oráč, Pechanec, Slavík, Šilhánek, Trnka, Zlatuška.


středa 3.5.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 1936

Další články