Starší přípravka A (2013)

Ročník 2006: Vyrovnané utkání na Julisce

Ročník 2006: Vyrovnané utkání na Julisce
V sobotu ráno jsme si museli trochu přivstat, jelikož nás čekal brzký zápas na Julisce proti dívkám Dukly Praha. V tomto utkání tentokrát dostali příležitost hráči, kteří pravidelně hrají v JVL.
9:8
(7:4)
16.kolo v So 6.5.2017 08:30
Juliska UMT
Dukla dívky
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Ve vyrovnaném utkání s konečným výsledkem 9:8 pro domácí jsem viděl jak spousty pozitiv, tak další činnosti, na které se budeme chtít na tréninku více zaměřit. Potěšilo mě, když jsem viděl v zápase kličky, které jsme v tomto týdnu nacvičovali, ještě se však musíme naučit používat kličky ve vhodnou chvíli (tzn. přizpůsobit kličku postavení protihráče a herní situaci v daný okamžik) a ukážeme si ještě více způsobů obcházení hráče 1na1.

Dalším pozitivem bylo množství šancí, které jsme si dokázali dobrou kombinací vytvořit a osm vstřelených branek, kterých ale vzhledem k množství šancí mohlo být klidně více. Hodně našich střel bylo bez podívání se na postavení brankáře před střelou, tudíž mířila na často dobře postavenou brankářku domácích, kterou jsme tak nechali vyniknout v několika jasných šancích. Střelba pod tlakem a v plné rychlosti je tak další z věcí na kterou se budeme chtít na tréninku zaměřit.

Urostlé hráčky Dukly ukázaly také sílu v osobních soubojích a několik nacvičených rozehrávek při kterých jsme měli problém s hlídáním si bráněného prostoru. Po krátké taktické poradě před poslední čtvrtinou začali kluci lépe bránit svůj prostor a hráčky Dukly se pak najednou těžko dostávaly do nějakých šancí.

Víme tedy v čem se chceme zlepšit, záleží už jen na přístupu hráčů k těmto činnostem na tréninku, kde se jim budeme podrobněji věnovat.

Zápasu se zúčastnili: Filip Bartoš, David Bartoš, Šíma Borkovec, Péťa Leipold, Vito Kraus, Adam Průša, Filip Sojka, Vojta Zlatník, Tom Žáček


sobota 6.5.2017 | Karel Honig | Přečteno: 2348

Další články