Starší žáci B (2010)

Ročník 2003: Vybojované vítězství se Zličínem

Ročník 2003: Vybojované vítězství se Zličínem
Zápasy s týmy ze spodu tabulky nebývají lehké a to se potvrdilo i v tomto utkání.
3:1
(3:0)
15.kolo v Po 1.5.2017 15:00
Háje UMT
FC Háje
FC Zličín
Diváci: 25,

Komentář

Začátek zápasu byl velice opatrný z obou stran. Chvílemi to spíš připomínalo doslova kopanou a ne fotbal. Soupeř hrál hodně vzduchem a my jsme se nedokázali prosadit a začali jsme kopírovat protivníkův styl. V půlce poločasu jsme šli do vedení zásluhou dohraného souboje, kdy náš hráč dobře napadal soupeřovi obránce a ti špatně rozehráli a již jsme balón doslova dovezli do branky 1-0. 

To nás trochu uklidnilo a za pět minut jsme sehráli pěknou kombinaci, po které následovalo obhození brankáře 2-0. Výbornou desetiminutovku jsme zakončili krásnou střelou z 25 metrů přímo pod klacek 3-0. Pak se bohužel fotbal vytratil a spíše se bojovalo, než hrálo. 

Ve druhé půli jsme chtěli zlepšit herní projev a to se nám nepovedlo a tak se celý druhý poločas hrála nakopávaná. Soupeř ještě dokázal snížit, když nakopl balón do vápna a naši hráči vůbec nereagovali a nechali soupeře z pěkného oleje skórovat na konečných 3-1.

Hodnocení: Z naší strany to nebylo pohledné utkání, jediné pozitivum jsou tři body. Nedokázali jsme udržet balón na zemi a přizpůsobili jsme se soupeřovu stylu. Pouze naše druhá branka padla po fotbalové kombinaci na víc přihrávek. Proti takto houževnatým soupeřům, kteří poctivě brání, v deseti lidech se hraje těžko, ale to nás moc neomlouvá.

Příště to chce zlepšit kombinaci ve středu hřiště a zbytečně ne nakopávat balony. Tým ukázal sílu v tom, že i když se nám herně nedaří tak dokážeme vyhrát i v nekompletní sestavě.

Sestava: Pavel Chromec, Ráďa Kostka, Dan Lacko, Míša Pokorný, Kryštof Kepka, Ríša Krysta, Lukáš Novotný, Filip Lauber, Alex Velyhan, Alim Mukhamedov, Dan Pechanec, Honza Šimánek , Péťa Charvát, Kuba Benda, Ondra Beneš


pondělí 1.5.2017 | Josef Kostka | Přečteno: 2931

Další články