Mladší žáci C (2008)

Ročník 2005: Sympatický výkon na výhru nestačil

Ročník 2005: Sympatický výkon na výhru nestačil
V Bohnicích jsme chtěli navázat na dvě poslední utkání, kdy se nám dařilo herně i výsledkově.
4:2
(3:1)
20.kolo v So 6.5.2017 12:15
Bohnice T.
Bohnice
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Herně jsme dnes předvedli zatím nejlepší výkon. Skvěle jsme kombinovali, drželi míč na kopačkách a soupeře přehrávali. Soupeř měl pár velmi fyzicky silných hráčů, kteří nám dělali v osobních soubojích veliké problémy.

V prvním poločase nás mírně srazily tři obdržené branky. Platila na nás hlavně jednoduchá hra, kdy soupeř jednoduše dostal míč na naši polovinu a následně nás přetlačil v souboji. Takto jsme dostali 1. a 3. branku. Tu 2. jsme si dali po rohovém kopu sami.

Navzdory obdrženým brankám jsme to byli my, kdo ovládal hru na hřišti. Dařilo se nám hlavně ve středu hřiště, kde výborně úřadoval Tom Kolář. Často jsme se dostali do vápna soupeře, ale naše předfinální či finální nahrávka nenašla adresáta. A když jsme se dostali k zakončení, bylo buďto nepřesné či nedůrazné. Na konci poločasu jsme snížili po vlastní brance soupeře.

O poločase jsme přirovnali naši hru k pátečnímu hokejovému zápasu naší reprezentace. Výkon byl skvělý, jen jsme nedávali branky. Kluci cítili, že jsou silnější na míči a že se zápasem můžou stále něco udělat.

Druhý poločas byl z naší strany ještě lepší. Většinu času jsme drželi míč, hráli jsme odvážně a v soubojích 1vs1 jsme byli úspěšní, jen v zakončení jsme dnes prostě neměli svůj den. Ke konci se nám po krásné kombinaci povedlo snížit na 3:2 a věřili jsme, že můžeme utkání i vyhrát.

Po dalším vyhození domácího brankáře, který dokázal za našeho úžasu přehodit celou půlku, jsme byli opět přetlačeni v souboji a inkasovali jsme čtvrtou branku.

Velká pochvala pro celý tým, jak se dokázal vrátit do zápasu a za výkon během celého zápasu. Kluci bojovali do poslední minuty a to je příslib do dalších zápasů. Bohužel fotbal se hraje na góly a těch dal dnes soupeř více.

Zápasu se zúčastnili: Maršák, Větrovec, Klymskyj, Schrojf Vilém, Kolář, Nykyforuk, Veselý, Danda, Lelkes, Mareš.


sobota 6.5.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 1572

Další články