Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2009: Když herní dominance nevede ke gólům

Ročník 2009: Když herní dominance nevede ke gólům
V sobotu jsme odehráli zápas proti Podolí, ve kterém jsme neproměnili mnoho šancí.
15:23
(10:10)
17.kolo v So 13.5.2017 10:15
Schulhoffova UMT
FC Háje
Podolí
Diváci: 20,

Komentář

Máme za úkol od Honzy Špinky vymýšlet titulek k článkům. Trenér Karel vymyslel výstižný titulek: když herní dominance nad zaostávajícím soupeřem nevede ke gólům, aneb jak prohrát předem vyhraný zápas.

V sobotu kluci odehráli velmi dobré utkání. Po fotbalové stránce se jim velmi dařilo, kličky, přihrávky, celkem i výběr místa v útočné fázi. Co se nám však nedařilo, co nás nejvíce trápilo, bylo zakončení. Na zadním hřišti jsme ve třetí čtvrtině v podstatě nepustili soupeře za půlku, podle Karla to mohlo být klidně 10:1 a skončilo to 1:1.

Některé situace jsme řešili z prvního doteku, i když bychom rádi viděli převzetí míče a následné řešení. Ale stále je třeba si uvědomit, že je klukům 7. Měl jsem radost z toho, jak kluci hráli, hlavně jak se dostávali do šancí po vypracovaných akcích. Kdybychom byli úspěšnější v zakončení, zvedlo by nás to i psychicky a dali bychom více branek.

Za sebe mám velkou radost ze hry, kluci o sobě na hřišti ví a situace řeší.

Děkujeme rodičům za podporu.

Zápasu se zúčastnili: Víťa Dovhanych, Marťas Sršeň, Tom Jiskra, Fíla Valo, Vojta Sajler, Honza Moravec, Míša Holý, Miky Juráček, Jára Juráček, Jáša Pechar, Maty Fiala, Mára Kulhánek, Tom Kubík


sobota 13.5.2017 | Otmar Mansour | Přečteno: 2223

Další články