Starší žáci C (2008+2009)

Ročník 2004: Napínavý zápas až do konce

Ročník 2004: Napínavý zápas až do konce
V dohrávce 14. kola k nám zavítal první tým tabulky složený téměř z kluků ročníku 2002, kteří mají zkušenosti z přeboru, dle toho jsme se i posílili, ale jen o dva hráče, kteří u nás ještě nebyli.
1:1
(1:0)
14.kolo v Po 8.5.2017 15:00
Háje UMT
FC Háje
Hrdlořezy
Diváci: 30,

Komentář

Díky tomu jsme mohli vidět vyrovnaný a napínavý zápas až do konce. Do utkání jsme vstoupili výborně a po jedné z akcí, kdy vybojoval míč Budi a posunul jej na Gigiho, ten poté Hakimu do křídla, který připravil nádhernou palebnou pozici pro Štofiho a bylo to jedna nula. Je pravda, že kluci z Hrdlořez hrozili kontry, ale dnes jsme působili odhodlaně a stoperská dvojice ve složení Alim a Novas byla hrází, když už hořelo, tak si poradil Luky v bráně, na krajích jsme to měli postavené hodně ofenzivně, snahou bylo zaměstnat soupeře, co nejvíc dopředu a držet se, co nejdál od naší brány, přeci jen to byl čtvrtý zápas ve velké brance v mistrovském utkání, premiéru si odbyl proti Braníku, následovali Kunratice, prvních deset minut v Satelicích, teď měl chytat proti prvnímu. 

Do druhého poločasu na nás soupeř vlétl a přitvrdil, kdy po jednom ze soubojů zůstal otřesený Mára, poté co dostal loktem do obličeje, bez potrestání, po prostřídání jsme se dostali ještě pod větší tlak, po kterém jsme dostali branku, kdy mohl hrát jednodušeji Vili, ale věřil si na mnohem většího soupeře, který jej přetlačil a pelášil, celá akce se ještě mohla několikrát přerušit, ale na hranici se otočil Alim bokem a soupeř jej obešel a servíroval před branku míč, kde se soupeřem neobtěžoval vůbec nikdo, laciná branka, to měl soupeř mnohem povedenější akce, ze kterých mohl padnout gól. 

Ke konci zápasu to nabíhalo do větších a větších obrátek, kdy se to mohlo otočit v prospěch nás, či hostů, byli tam ofsajdové situace, i dvě penaltové, po jedné na každé straně, jedna za stavu jedna nula pro nás, druhá pro soupeře za stavu jedna- jedna, ale to největší drama přišlo v 65. minutě, kdy po křižném pasu z leva se dostal k míči, počkal si na dopad míče a poslal ho lobem na bránu, ale brankář deset metrů před vápnem jeho pokus zastavil za pomoci rukou, i přesto se míč dokutálel téměř do branky, kde ho vykopli hostující hráči, pro brankáře za zmaření vyložené šance následovala červená karta, a z následujícího protiútoku nás zachránil Luky, kdy rychlým vyběhnutím mimo vápno zachránil kontr, ve zbytečně vyhecovaném utkání z řad hostů, se uchýlil ještě protivník k jednomu zbytečnému faulu, za cenu žluté karty.

Závěrem, hosté se soptili proč jsme se na ně posílili, když si vezmeme, že Gigi, Chili, Rossi, Kony – pokud byli zdravý, tak hrají pravidelně, stejně jako kluci z 03, kteří se střídají dle soupeře, ano smáli se nám, že dvě opory z áčka nevěděli pomalu, jak se někteří jmenují, o to více si vážím předvedené hry a odhodlání našeho výběru, dávat dohromady, každý týden jiné hráče není jednoduché, musí si zvykat na jiné spoluhráče a není tam prostor pro automatické věci, kdy jeden zná druhého a předvídá, jak se zachová, na rozdíl od soupeře, který má kádr po hromadě, od začátku k nám chodili proč jsme se posilnili, oni ti kluci z áčka odehráli každý půl hodinky, na rozdíl od jejich nejsilnějších hráčů, tudíž za to, že u nás neuspěli si mohou sami a my jsem rádi, že jsme dopomohli k zajímavému závěru soutěže, kdy si to můžou rozdat první tři týmy o prvenství, o tom je fotbal o napětí až do konce.

Branky: 1* Kryštof – soupeř – ČK, ŽK

Sestava: Luky = Chilli – Alim – Novas – Tyko = Kryštof – Budi = Haky – Gigi – Rossi = Mára ===) Míša – Vili – Týnka – Alexis – Kony – Vehy – Michy


pondělí 8.5.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2568

Další články