Mladší žáci A (2011)

Ročník 2004: Nejlepší výkon v sezóně

Ročník 2004: Nejlepší výkon v sezóně
Na úvod bych rád pochválil všechny, řekl bych, že jsem viděl nejlepší utkání z naší strany za celou sezónu.
4:3
(3:1)
22.kolo v So 20.5.2017 10:00
Bedřichovská UMT
Meteor
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Proti nám nastoupil soupeř, který měl ve hře hráče, co pravidelně hrají ligu, navíc první dvě branky po penaltách, kdyby soupeř proměnil své šance, během úvodních minut, neřekli bychom ani popel, ale i štěstí patří k fotbalu, to samé měl i protivník při našem zakončení. První penalta, není se o čem bavit, byla správně odpískána, ale předcházel jí faul na našeho hráče, který nebyl pískán, loktem do zad, takhle neučíme hrát naše fotbalisty, nebyl to jediný zákeřný zákrok kluků z Meteoru, ligový celek by si měl poradit s devátým týmem z přeboru v suchém triku a férovými souboji, ne když leží hráč, tak mu schválně dupnout na nohu, kdyby to bylo jednou, tak dobrá stane se, ale bylo to víckrát a bez povšimnutí rozhodčího. 

U druhé penalty, sorry jako, ale zákrok byl před vápnem a opět nejdříve byla vysoká noha v obličeji Viliho, rozhodčí na to koukal ze dvou metrů, jestli je toto normální, tak bych toho klučinu, co to pískal poslal hrát, aby dostal párkrát naloženo, poté by více chránil zdraví hráčů, před agresivní hrou, jde především o hru, ne o to, abychom po zápase počítali zraněné hráče, kteří mají kotníky od krve. Když se tak rozdávali penalty, určitě jsme měli jeden zákrok, kdy přes Viliho prošel soupeř a Tom místo protihráče trefil soupeře, který to naštěstí ustál a pokračoval ve hře, ale na druhé straně se mělo pískat po průniku Jirky, kdy byl sražen a poté znovu po jednom souboji byl podseknut zezadu v době kdy již tam nebyl míč a rozhodčí to již nesledoval.

Přes všechny tyto vlivy, jsme se nevzdávali, hned po poločase jsme snížili na rozdíl jedné branky a tlačili jsme se do série zakončení, bohužel v době největšího tlaku odrovnali nevybíravým zákrokem Máru, chvíli na to měl Dimi během jednoho střídání tři tutové šance, bohužel po jedné z nich jsme z brejku inkasovali, ale znovu úřadoval Voty, který vystřelil, trefil tyč a od tyče záda brankáře, poté jsme vrhli vše do útoku, ale stav i přes šance na obou stranách se již neměnil. Pro nás je odměnou výborný výkon, i přes zklamání z výsledku, ale pokud dokážeme držet krok s týmem, který každého válcuje, tak jsme na správné cestě, a to jsme nebyli komplet. 

Doufám, že navážeme herně na poslední zápasy, zlomíme přeborové výsledkové trápení, protože po herní stránce si nevedeme špatně, jen potřebujeme zlepšit produktivitu, nejsme tým, který vzadu bude hrát na nulu, ale pokoušíme se soupeře přestřílet. Agresivní, ale ne zákeřnou hrou přehrávat soupeře, nenechat jim ani kousek místa na hřišti, rychle si vytvářet přečíslení, které doufáme, že bude končit již góly v soupeřově síti. Bohužel jsme nedokázali pomoci klukům z Libuše, takže budeme o hladu 😊

Branky: 2* Voty, 1* Marco

Sestava: Luky = Marco – Kubík – Vili = Hajnej – Alexis – Johny = Turbič ===) Týnka – Voty - Jura - Maty – Nosíno – Dimo 


sobota 20.5.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2384

Další články