Starší žáci B (2010)

Ročník 2003: Poslední zápas sezóny je za námi

Ročník 2003: Poslední zápas sezóny je za námi
Zápas jsme bohužel předehrávali již v pondělí na půdě druhého Újezdu nad lesy.
2:2
(0:1)
22.kolo v Po 12.6.2017 17:30
Újezd T.
Újezd n. Lesy
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Proč bohužel? Je to jednoduché, jsme zvyklí na víkendový rytmus, a jestli nás paměť neklame, tak pokaždé když jsme hráli v týdnu tak z toho tři body nikdy nebyli. Na klucích byla vidět únava po škole a ani cestování v příšerném vedru nám moc nepřidalo. Do utkání jsme přesto vstoupili velice dobře a hned po první šanci jsme vstřelili gól, bohužel z offsidu. Hned druhá povedená akce již ke gólu vedla 0-1. To bylo bohužel z naší strany vše, od této doby se spíše bojovalo o každý metr ve středu hřiště. 

Ani my a ani soupeř si nedokázal vypracovat nějakou tutovou šanci ke skórování. Do druhé půle jsme šli s jasným cílem rozhodnout zápas a to se nám vůbec nepovedlo. Na hráčích se začínala projevovat velká únava, která vedla k velké nepozornosti celé zadní řady i s brankářem a soupeř během čtyř minut otočil skóre ve svůj prospěch 2-1. 

K tomu se nám ještě zranil náš motor středové řady a v tuto chvíli měl soupeř nad námi herní převahu. Naštěstí jsme zápas nevzdali a dokázali jsme z pěkně zahraného přímého kopu srovnat stav na konečných 2-2.

Hodnocení: Jak je uvedeno na začátku článku, tak se na našem výkonu podepsalo více faktorů. Zápas to byl spíše bojovný než fotbalový, pozitivní je že jsme se ke konci zápasu dokázali vyhecovat a vyrovnat. Sezónu jsme odehráli ve velkém stylu, tak jen tak dál hoši je před námi ještě spousta práce.

Sestava: Pavel Chromec, Dan Lacko, Míša Pokorný, David Dalibába, Kryštof Kepka, Ríša Krysta, Péťa Mašek, Filip Lauber, Alex Velyhan, Alim Mukhamedov, Dan Pechanec, Petr Muller, Lukáš Panchartek, Ráďa Kostka, Lukáš Malec, Vojta Uhlíř, Petr Charvát, Honza Šimánek. 


pondělí 12.6.2017 | Josef Kostka | Přečteno: 3273

Další články