Starší přípravka B (2014)

Ročník 2008: První zápas a trénink ve Zvoli

Ročník 2008: První zápas a trénink ve Zvoli
​V sobotu 9. září nastal den D, kdy na hřiště vyběhly společně děti z Hájů a ze Zvole k prvnímu mistrovskému utkání sezóny 2017/2018.
16:41
(5:15)
1.kolo v So 9.9.2017 08:30
Střížkov UMT.
FA Praha
FC Háje
Diváci: 60,

Komentář

Helča:

Výkop v 8:30 na Střížkově představoval pro většinu z nás mimopražských budíček dříve než ve dny pracovní a ne všichni sraz v 7:45 stihli (i přes doporučení objednat si v pátek poblíž hotel). Hned po příchodu do areálu na Střížkově nás vítali rozesmátí háječtí kluci, což pomohlo mírně nervózním zvolákům už při vstupu do kabiny. Tady na všechny čekaly na lavičkách připravené parádní nové dresy! Nervozita zmizela během chvilky poté, co se zjistilo, že někdo nemá chrániče, jiný se obléká jako do minus dvaceti, třetí si dokonce nandal rukavice (né brankářské), další měl o číslo větší kopačky. Se vším se hráči pod taktovkou trenérů parádně vyrovnali a na trávník vykročili jako jeden tým.

Herní projev neumím odborně hodnotit (to nechám na trenérech), prostě do hájeckých branek padlo méně gólů než do soupeřových (o hodně). Z výsledku 41:16 se upřímně radovali nejen kluci i s Niki, ale i všichni přítomní rodiče. Soupeřovy maminky se ještě snažily shodit naši radost výtkami, že některé děti musejí být minimálně ročník 2006, ale poukázali jsme na o klandr opřené dobře narostlé tatínky a bylo jasné, že na vině jsou geny.

V pondělí pak všichni společně potrénovali pod Matějovou taktovkou ve Zvoli na trávě, na oslavu sobotního vítězství dostali místo dortu veliký koláč. Oba dny jsme si moc užili a těšíme se na další!

Dan:

V sobotu jsme odehráli první mistrovské utkání proti týmu FA Praha (Fotbalová akademie Praha). Zápas se nám výsledkově velmi podařil. Herně nám nejvíc vyšla úvodní čtvrtina zápasu, ve které jsme hráli pěkný rychlý fotbal s minimem obdržených branek. V dalších čtvrtinách jsme bohužel trošku slevili z této hry, ale i nadále jsme předváděli několik pěkných individuálních akcí. Zápas celkově hodnotím pozitivně a máme dobré základy, na kterých můžeme do příštích zápasů stavět.

Hráči:

Andronikov Jakub, Bártek Kryštof, Brož Václav, Dvořák Matyáš, Feigl Lukáš, Filip Oliver, Chavikov Oleksandr, Krejčí David, Nikodým Matyáš, Lesáková Nikola, Lešetický Pavel, Procházka Vojtěch, Svoboda Marek, Šalát Patrik, Tomek Filip, Tyminskyy Vladislav, Volek Mikuláš

Do dalšího zápasu bychom měli ale nastoupit s pokorou a ať bude výsledek zápasu jakýkoliv, snažme se zachovat dobrou náladu v týmu, která nyní panuje.


sobota 9.9.2017 | Helena Andronikova, Daniel Beneš | Přečteno: 3445

Další články