Mladší žáci B (2012)

Ročník 2006: První vstřelené góly v lize

Ročník 2006: První vstřelené góly v lize
Druhý zápas v lize jsme tentokrát odehráli na trávě ve Štěrboholech, kde jsme hostili tým z Benešova.
6:12
(0:4)
5.kolo v Ne 10.9.2017 17:00
Štěrboholy T.
FC Háje
Benešov
Diváci: 45,

Komentář

Hráči se na utkání velmi těšili a před zápasem panovala správná bojová nálada. Ta se přenesla i do úvodu zápasu a hrál se vyrovnaný fotbal, než jsme dostali úvodní branku a brzy po ní další, to hodně zamávalo s naším sebevědomím a začali jsme zmatkovat a rychle se zbavovali míčů. Naštěstí se kluci dokázali opět herně zvednout a hru vyrovnali, ale pořád jsme se nemohli dostat až k zakončení.

V jednu chvíli jsme výborným napadáním a tlakem v soupeřově vápně míč dotlačili i s přispěním soupeře do branky, nebyl to zrovna výstavní gól, ale kluky strašně nabudil a najednou nás bylo plné hřiště, jen škoda že jsme nepřidali rychle další branku, poté co náš tlak polevil, jsme to byli opět my, kteří inkasovali.

V druhé a třetí části bylo utkání herně vyrovnané a padlo více branek, bohužel častěji do naší branky. Celkový výkon, který jsme na hřišti odevzdali, byl ovšem dobrý, je spousta věcí které musíme zlepšit, počínaje rozehrávky a konče zakončením, ale všechno je možné zlepšit a hlavně i chybami se učíme. Hodně brankám soupeře jsme mohli dnes zabránit, ale věřím, že z chyb se poučíme a příště už třeba zkusíme situace řešit jinak, nebo v jiném tempu.

Zápasu se zúčastnili:  Hadraba, Hofman, Chodora, Lacko, Kubánek, Janováč, Málek, Slavík, Stříbrský, Sobotka, Šilhánek, Pechanec, Trnka.


neděle 10.9.2017 | Vladislav Volf | Přečteno: 2434

Další články