Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Nepříznivá bilance s Libuší pokračuje

Ročník 2004: Nepříznivá bilance s Libuší pokračuje
V dnešním utkání k nám zavítal soupeř, se kterým kromě zimní ligy máme nepříznivou bilanci již několik let.
0:4
(0:2)
2.kolo v Ne 17.9.2017 14:45
Háje UMT.
FC Háje
SK Libuš
Diváci: 35,

Komentář

I když jsou to vždy vyrovnané zápasy s naší mizernou koncovkou, dnešek nebyl jiný od předchozích zápasů. Libuš udeřila již ve druhé minutě, kdy se obrana, která hrála poprvé v tomto složení špatně dohodla a brejk s pomocí tyče skončil gólem, ani ne po pěti minutách zatáhl Jura míč, natáhl ke střele z 25 metrů a trefil tyč, bohužel ven. Poté se hra přelévala z jedné na druhou, ale bez výraznější šance v pokutovém území, až do konce první půle, kdy malá nekoncentrace a špatná komunikace při špatném výkopu vedla k penaltě, trochu smolný závěr poločasu. 

Do druhé půle jsme prostřídali k vidění byla stále vyrovnaná hra, kdy měl každý z týmů nějaké šance, bohužel my se proti Libuši neumíme prosadit, i kdyby jim v bráně stál strašák do pole, tak jim branku nedáme. Ke konci druhé půle Libuš udeřila z brejku, kdy prolétl soupeř po lajně a dal střílený centr do vápna, kde chyběl krok Johnymu, v poslední minutě ještě zvýšili díky rychlému protiútoku a hezkým blafákem na Lukyho, kdy si ho položili na trávu jako kapra na talíř. No nic, musíme uznat, že soupeř byl silnější v soubojích a na rozdíl od nás umí proměnit šance, které si vypracují.

Pozitivní bylo zjištění, že i proti takovému soupeři nepropadli hráči, kteří tolik nehrají, nebo hráli na postech, které jindy nehrají, nešla upřít snaha a touha se vyrovnat protivníkovi. V této soutěži není cílem nasazovat to nejsilnější v zápasech, ale přizpůsobit sestavu soupeři, aby hra měla význam pro všechny zúčastněné a slabší hráči mohli růst, silnější si vyzkoušet jiné posty, nebo díky pomalejšímu tempu si zkusili to, co si normálně nedovolí, tudíž až na pár věcí jsme s utkáním byli spokojeni.

Sestava: Luky = Fany – Vili – Alexis – Dimo – Kubajs (52.Dmitro 05)= Lego (35. Alex 05) – Týnka (35. Barča) – Klárka – Jura (35. Maty) = David (35. Johny) 

Fotogalerie: https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=1661499063862864


neděle 17.9.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 1808

Další články