Muži A

Muži A: Těsná prohra s lídrem tabulky

Muži A: Těsná prohra s lídrem tabulky
V sobotu nás čekal těžký zápas se zatím vedoucím týmem tabulky I. A třídy Březiněvsí.
0:1
(0:0)
5.kolo v So 23.9.2017 10:30
Háje UMT.
FC Háje
Březiněves
Diváci: 25,
Sestava FC Háje: Lačík - Šejnost,Sojka,Dvořák,Souček- Rájecký,Soucha,Hovorka,Skirdov(81.Hrubý)-Látal,Dub(76.Boháč)

Komentář

Začátek utkání byl opatrný od obou týmů. Březiněves tolik nenapadala naši rozehrávku, a tak měli naši obránci více času.

Úvod tedy mnoho šancí nepřinesl, až na jeden roh hostů. My jsme první poločas hrozili hlavně z rychlých brejků, kdy většinou Soucha vyvážel míč a hledal na útočné polovině rychlého Látala. Jeho rychlost dělala obráncům hostů problémy, škoda jen, že ne vždy k němu nahrávka přesně došla.

V prvním poločase se hrál pohledný, kombinační fotbal, kdy obě mužstva měla náznaky šancí, jen to nedotáhla do úspěšného konce. Stoupající formu má naše pravé křídlo Ondra Rájecký, který to svou aktivitou a bojovností opět dokazoval. I naše obrana dnes hrála kompaktně a soupeři toho v prvním poločase moc nedovolila.

Do šaten se šlo tedy za bezbrankového stavu 0:0. Cítili jsme, že z dnešního utkání můžeme vytěžit více, než jen bod a také jsme chtěli před domácími fanoušky opět zvítězit.

Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první. Přibývalo jen více soubojů a tím pádem i nedovolených zákroků. V 59. minutě nám vyšla brejková situace a Látal se sám ze strany řítil na hostujícího brankáře, kterého bohužel nepřekonal. Z následující akce Březiněves vstřelila branku a potvrdila tak nepsané pravidlo „nedáš – dostaneš“.

Inkasovaná branka nás na pár minut vyvedla z tempa. Samozřejmě jsme se v závěru pokoušeli o vyrovnání, hra se tedy logicky více otevřela. My i hosté jsme si ještě vytvořili šanci ke skórování, branka již, ale nepadla.

Snažili jsme se a s lídrem tabulky jsme odehráli vyrovnané utkání. V příštím utkání si budeme chtít vzít ztracené body zpět v zápase s Bohnicemi. 


sobota 23.9.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 2290

Další články