Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: I druhý zápas v náročném týdnu jsme zvládli.

Ročník 2003: I druhý zápas v náročném týdnu jsme zvládli.
V sobotu jsme doma přivítali Union Žižkov.
2:0
(0:0)
3.kolo v So 23.9.2017 13:00
Háje UMT.
FC Háje
Union Žižkov
Branky FC Háje: 42. Mukhamedov, 64. Šimánek. Diváci: 25,

Komentář

Utkání začalo opatrně na obou stranách, postupně jsme získávali územní převahu, ale z těch pár šancí, které jsme si vytvořili gól nepadl. Ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb a důraz ve vápně a odměnou nám byl gól po pěkném zatažení do vápna a překvapivé střele k tyči 1-0. 

Tato branka nás uklidnila a zápas jsme dohráli bez větších šancí soupeře a dokonce jsme přidali druhou branku, kdy náš hráč vystřelil asi z třiceti metrů a balón zapadl přímo pod břevno 2-0. V závěru zápasu měl soupeř jeden nepříjemný závar před naší brankou, ale náš gólman situaci dobře vyřešil.

Hodnocení: Po celý zápas jsme diktovali tempo hry a také jsme měli více šancí než soupeř. Trochu nás oproti minulým zápasům trápilo proměňování šancí, ale nakonec jsme trpělivou hrou dokázali utkání zvládnout a udržet neporazitelnost v této soutěži.

Sestava: Pavel Chromec, Ali Abdullah, Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Sendi Murk, Lukáš Malec, Lukáš Panchartek, Péťa Charvát, Ondra Beneš, Honza Šimánek , Honza Schöbl, Martin Fales, David Dalibába, Kryštof Kepka.


sobota 23.9.2017 | Josef Kostka | Přečteno: 2433

Další články