Mladší žáci B (2012)

Ročník 05/06: Nadřeme se na góly

Ročník 05/06: Nadřeme se na góly
Místo pátečního tréninku čekalo některé hráče utkání s týmem SK Praha 4. Ještě 15 minut před zápasem to vypadalo, že nás bude akorát, ale nakonec dorazili i opozdilci.
7:4
(3:1)
5.kolo v Pá 6.10.2017 16:30
SK PRAHA 4 T.
Sportovní Kluby Praha 4
FC Háje
Branky FC Háje: 15.,54. Lelkes, 33. Matějka, 47. Trnka. Diváci: 15,

Komentář

Chtěli jsme navázat na předchozí vydařený zápas, ve kterém jsme dokázali vstřelit 12 branek a vybojovat první vítězství v této soutěži.

Už při úvodním rozcvičení jsem si všiml velkých nepřesností, kterých se dopouštíme i ve zdánlivě jednoduchých situacích a to například v situaci 2na1 zakončené střelbou, které jsme zařadili na závěr zahřátí před samotným zápasem. Nevím, jestli je to vlivem nervozity nebo nedostatečného soustředění se, ale velká nepřesnost nás provázela prvních zhruba 15 min, kdy jsem prakticky nebyli schopni si vyměnit tři přesné nahrávky, z toho také pramenila první branka, kdy jsme nejenže přihrávali naslepo, ale navíc také přes naše pokutové území a pro soupeře to bylo už snadné zakončení. 

Vzápětí jsme dokázali vyrovnat krásným volejem Adama Lelkese, který patřil spolu s Vojtou Zlatníkem k nejlepším hráčům utkání. Vyrovnávací branka nás probrala a začali jsme být aktivnějším mužstvem, ovšem po naší druhé hrubce a jednoduchému gólu soupeře jsme opět polevili a dostali další dvě branky. Do poločasu jsme ovšem dokázali snížit na rozdíl jedné branky.

Ve druhém poločase jsme měli spousty šancí, dobře nám fungoval střed hřiště, ale naše střely často končily nad nebo vedle. Je velká škoda že jsme nedokázali proměnit žádnou šanci, protože to by hráče ohromně nakoplo.

Po zápase jsme si v šatně zápas rozebrali a věřím, že se nám v dalších zápasech vrátí klid na kopačky a tedy i přesnější muška.

Utkání se zúčastnili: Brunovský, Lelkes, Matějka, Mathouchanh, Oráč, Stříbrský, Šilhánek, Trnka, Zlatník, Zlatuška, Žáček


pátek 6.10.2017 | Vladislav Volf | Přečteno: 1690

Další články