Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Výborné nasazení

Ročník 2009: Výborné nasazení
V neděli 8.10 jsme hostili Čechii Smíchov na hájecké umělce, jelikož počasí nedovolilo vstup na trávu. V den zápasu počasí vypadalo všelijak, ale v hrací čas se umoudřilo a hráli jsme bez deště.
7:8
(4:4)
5.kolo v Ne 8.10.2017 14:00
Háje T.
FC Háje
SK Čechie Smíchov
Diváci: 15,

Komentář

Hned na úvod musím hráče pochválit za předvedený výkon a nasazení. Kluci bojovali, makali a i přes obdržené góly chtěli hrát dál. Hra brankářů se zápas od zápasu zlepšuje. Naši brankáři se nebojí vybíhat a rozehrávka ze zkvalitňuje. Co se týče hráčů v poli, tak ve většině zápasu se kluci koncentrovali a netvořili chumle.

Tím pádem využívali větší šířku hřiště a soupeře tím přehrávali. K vidění bylo i spousta dobrých individuálních akcí, dobrých rozehrávek autů a rohů. Stále musíme kluky nabádat k rychlejšímu obsazování protihráčů při rozehrávce soupeře, ale to se tréninky a zápasy zlepší a věřím, že to začne být automatické.

Kvůli chvilkovým ztrátám koncentrace nebo ve hře vysunutého gólmana jsme dostali několik smolných gólů z větší vzdálenosti, které kluky mrzely, ale my jim vždy říkáme, že takové góly nás netrápí a že si z nich nemají dělat těžkou hlavu. 

Zápasu se zúčastnili: Šimon Jeřábek, Maty Fiala, Filip Lisner, Lukáš Lisner, Matěj Mrzena,Tomáš Král 


neděle 8.10.2017 | Lukáš Feňa | Přečteno: 2275

Další články