Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Proměňování šancí

Ročník 2004: Proměňování šancí
V posledním domácím zápase k nám, co se týče výkonu přijel nejlepší tým, na který jsme narazili během podzimu, o to větší zklamání je z konečného stavu.
1:5
(1:2)
2.kolo v Ne 5.11.2017 12:00
Háje UMT.
FC Háje
Baník Sokolov
Branky FC Háje: 18. Hájek. Diváci: 58,

Komentář

Ne, že bychom byli kombinačně na tom lépe, ale byla dlouhá pasáž utkání, kdy to bylo o tom, kdo to zlomí na svou stranu a odskočí větším rozdílem, šance byly k vidění na obou stranách. Zatímco, my jsme měli dvě šance z brejku a nic, tak soupeř dal všechny góly po rychlém kontru, kdy jsme protivníkovi ulehčili lehkovážností a nedůrazem, vlastně všechny branky. Naši hráči měli největší gólové šance po standartních situacích, které Týnka kopala výborně, bohužel nám chyběl větší důraz i štěstí v koncovce, ale největší problém je v tom, pokud jsme s míčem v malém vápně, tak už nepřemýšlím, jestli ho mám dát do branky pravou nebo levou, zkrátka střílím tím, co je k mání. Tyto momenty jsou tím největším rozdílem, mezi námi a zbytkem tabulky, šance máme, jenže produktivita nám vázne, nemůžeme se spoléhat, jen na Alexe, že někomu uteče, nebo jen bude dávat branky, do útočení i bránění se zapojuje celý tým. 

Dalším problémem je, že nemáme hráče kteří při střídání hru mohou oživit, stále potřebují čas, ale ten se jim v této soutěži nedostává, vše je hlavně o tom, jak pracují v trénincích, kdyby bylo na trenérovi, tak rozhodně kvůli morálce některých hráčů bychom se někdy nesešli ani k utkání, až půlka týmu pochopí, že na tréninku musí makat na 120 %, aby byli lepšími a platnějšími na hřišti, přitom jim můžeme opakovat neustále, kde mají rezervy, jenže část jen nad tím mávne a nic si z toho nevezme. Přes zimu se bude tvrdě pracovat na zlepšení nejen pohybových vlastností, ale hlavně na taktické vyspělosti hráčů či dostatečné vysvětlování, kde se má daný hráč pohybovat v prostoru, je běhat a běhat. 

Závěrem poděkování za přístup do 52 minuty, kdy jsme hráli ve vysokém tempu a dali do toho vše, od toho se odrazit, mimo dvou inkasovaných gólů, to jsou momenty, jako z utkání se Žižkovem, či Litvínovem, tyto zkušenosti chceme přenést do jarní fáze, jenže bude zapotřebí, aby všichni do jednoho, makali na 120 % v trénincích a na 150 % hráli v zápasech. Mají před sebou rok a půl, kdy se mohou ukázat, že mají na víc než na nižší soutěž. Talent je jedna věc, ale jen dříči, kteří jsou oddaní svému snu, ať se jedná o jakýkoliv sport mají možnost se posunout výš a jít za svým snem, třeba se tím jednou živit, ale musí tu hru milovat, ne se jít jen vyprdět ven, protože v daný moment nemám, co dělat.

Sestava: Luky = Kačer (52. Jura) – Voty – Vili – Matyas (66. Dimo) = Týnka (59. Maty) – Mára (57. Lego) = Franta (66. Kony) – Hajnej (52. David) – Turbič = Alexis (66. Juny)

Fotogalerie:https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=1702597909752979


neděle 5.11.2017 | Petr Bíro | Přečteno: 3101

Další články