Mladší dorost A

Mladší dorost: Vybojované vítězství s Pragou

Mladší dorost: Vybojované vítězství s Pragou
Pod umělým osvětlením jsme v dohrávce nastoupili proti hráčům Pragy. Při pohledu do tabulky bylo zřejmé, že soupeřům dělá problém dávat branky.
1:0
(0:0)
8.kolo v Čt 9.11.2017 18:30
Háje UMT
FC Háje
TJ Praga
Branky FC Háje: 54. Semecký. Diváci: 25,

Komentář

Naštěstí zlepšený střelecký um neprokázali ani na našem hřišti. V úvodních minutách jsme jim totiž opakovaně nabídli příležitosti k vylepšení celkového skóre. Poněkud lehkovážně jsme přicházeli o míče a sledovali, jak se hráči Pragy dostávají do vyložených příležitostí. Ty neproměnili a na konci zápasu na ukazateli svítila nula.

Dlouhou dobu to vypadalo, že tam budou nuly dvě. I když jsme postupně přebírali iniciativu, nebyli jsme schopni překonat hostujícího brankáře. Sice se nám ne vždy dařily přihrávky, přesto jsme se dostávali do šancí. Nedokázali jsme je však proměňovat.

Zvlášť ve druhém poločasu se většinou hrálo na polovině hostů. Převaha nakonec vyústila alespoň v jednu branku. Lehký oblouček přes obránce přistál přesně k nohám našeho útočníka. Ten dokázal překonat brankáře. Jak se ukázalo, byl to gól vítězný.

Další jsme už nepřidali. Připravili jsme si tím poněkud nervózní konec utkání. Hráči Pragy se několikrát dostali na dostřel k naší brance. Vyloženou příležitost si však nevytvořili. Přispěla k tomu i velká bojovnost. Ta se mimo jiné projevila ve třech žlutých kartách za fauly.

Kluci si dokázali, že správné nasazení může překrýt některé nedostatky ve hře a přinést vítězství. Věřme, že na něj naváží i v sobotu v Kolovratech. Tím by si zajistili, že v posledním kole na domácím hřišti by si to rozdali s Vltavínem o velmi pěkné třetí místo v tabulce.

Tři body vybojovali: Pospíšil, Zábranský, Krčil, Hůlka, Gill, Semecký, Hadraba, Nevečeřal, Lebeda, Melichar Nafarieh, Rossmann, Kolář, Jun, Kepka


čtvrtek 9.11.2017 | Petr Hartman | Přečteno: 2408

Další články