Mladší žáci B (2012)

Ročník 2006: Bojovali jsme statečně

Ročník 2006: Bojovali jsme statečně
Netradičně v týdnu jsme odehráli další ligové utkání, tentokrát nás čekal Motorlet.
3:8
(0:5)
3.kolo v Čt 9.11.2017 16:00
Háje UMT.
FC Háje
Motorlet
Branky FC Háje: 50. Trnka, 60. Chodora, 75. Zlatuška. Diváci: 30,

Komentář

Celkově jsme odehráli velmi kvalitní utkání, kdy rozhodovaly maličkosti. Věděli jsme, že pokud budeme lehce umožňovat soupeři vstřelení branek, bude to pro nás další těžké utkání. Začátek se nám povedl, v obraně jsme byli jistí a proto jsme měli sebevědomí se pouštět do útoků. Takto jsme hráli do první poloviny úvodní čtvrtiny, poté přišly tři jednoduché nepřesnosti a ztráty míče a soupeř jej chladnokrevně využil. 

Branky padají po chybách, ale my tomu jdeme někdy až moc naproti. V těchto situacích nám chybí větší přehled, rychlost a přesnost. Druhá třetina byla podobná, v útoku jsme nebyli tak přímočaří jak bychom si přáli a často naše šance končily před vápnem. V obraně jsme opět zmatkovali a nechali jsme si dát další dvě branky. V polovině zápasu jsme prohrávali 0:5. Naše hra postrádala sebevědomí, situace jsme řešili individuálně nebo jen odkopem...

O všem jsme si před poslední třetinou povídali a chtěli jsme zahrát tak, jak umíme. Povedlo se! Třetí třetina byla z naší strany nejpovedenější, držení míče bylo na naší straně, spolupracovali jsme, výsledkem byly moc pěkné útočné kombinace na dva či jeden dotek. V těchto 30 minutách jsme byli aktivnějším týmem, vstřelili jsme 3 branky a vypracovali jsme si spoustu dalších šancí. Měli jsme chuť, přidali jsme v důrazu a prezentovali jsme se hrou, se kterou máme v zápasech šanci na úspěch. 

Sami kluci si dokázali, že můžou hrát vyrovnaná utkání, pokud nebudeme dostávat tak jednoduché branky, které většinou přicházely po naší rozehrávce od brány. Kluci potřebují cítit šanci na vítězství, to je žene kupředu, to jim dává sílu dále bojovat. Věřím, že v dalším domácím zápase proti Litoměřicku, toto ukážeme. 

Zápasu se zúčastnili: Domša, Goikoetxea, Hadraba, Chodora, Kubánek, Málek, Pechanec, Solár, Sobotka, Slavík, Stříbrský, Trnka, Zlatuška. 


čtvrtek 9.11.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 2170

Další články