Mladší žáci B (2012)

Ročník 05/06: Brankové hody v Jihovýchodní lize

Ročník 05/06: Brankové hody v Jihovýchodní lize
Fotbal už nás zase baví. To můžeme říct po sobotním dvojzápase proti ČAFC. Po několika nevydařených zápasech v JVL za sebou můžeme být s předvedeným výkonem opět spokojeni.
7:9
(3:6)
6.kolo v So 11.11.2017 08:30
ČAFC UMT.
ČAFC
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

1) Hřiště trenéra K. Höniga:

Povedený byl už vstup do zápasu. Domácí jsme dostali pod tlak a začali si vytvářet zajímavé brankové příležitosti. Hráči se snažili o kombinační hru a měli lepší pohyb než soupeř. Tým ČAFC však zareagoval také zvýšením obrátek a ke konci první čtvrtiny byl zápas stále otevřený a vcelku vyrovnaný. Bylo zase na nás, aby jsme ještě přidali a zápas ovládli. 

To se nám myslím podařilo a do půle jsme si vypracovali dvoubrankové vedení, které mohlo být klidně ještě vyšší. Po změně stran kluci trochu polevili, dobře hrající domácí toho dokázali využít a zápas jak herně, tak gólově opět srovnali. Nakonec v poslední čtvrtině, kdy se lámal chleba a hrál se otevřený fotbal nahoru dolu, kluci dokázali proměnit dobře vypracované šance a zápas dovedli zaslouženě do vítězného konce.

Všichni hráči odehráli zápas naplno a podali kvalitní týmový výkon, se kterým byli určitě sami spokojeni. Útočný a až do konce dramatický fotbal se musel líbit také rodičům, kteří dostali na závěr od kluků dvojitou děkovačku. Na tomto hřišti jsme zvítězili 9:7.

2) Hřiště trenéra V. Volfa:

Naším cílem bylo hrát velmi útočně a na menším hřišti zkoušet více střílet. V paměti jsem měl zápas se stejným soupeřem z kraje podzimu, kdy jsme se právě střelecky trápili. V tomto zápase jsme se však střelecky rozjeli hned od úvodu. Střel bylo v první čtvrtině hodně a dali jsme i branky, ale naše tempo na hřišti neodpovídalo tomu, jaké umíme a velmi jsme se přizpůsobili pomalejšímu tempu soupeře. Vše jsme si řekli po první čtvrtině, kdy jsme probrali jak můžeme naši hru zrychlit. 

Chtěl jsem, abychom soupeře napadali hned po jejich rozehrávce a rychle k němu přistupovali, pro zrychlení naší hry jsem chtěl, abychom si dříve přihrávali a více se nabízeli do kombinace. K vidění tak byly postupem hry a nárůstem sebevědomí krásné akce, jako zidanovky zakončené gólem, nebo přihrávky před odkrytou bránu na svého spoluhráče. 

Velmi mě těší, že si všichni naši hráči, tedy vyjma brankáře, vstřelili aspoň jednu branku. Zápas nám ukázal, jaký potenciál v sobě hráči mají a jak se na trénincích zlepšují. Hlavní bylo, že si kluci zápas užili a hráli s velkou chutí až do konce. Na tomto hřišti jsme vstřelili 33 gólů.

Dvojzápasu se zúčastnili: Bartoš David, Bobruška, Dovhanyč, Kovbel, Kraus, Kupec, Knot, Leipold, Matějka, Mathouchanh, Rotari, Petr, Plášil, Papež, Průša, Vagenknecht, Žáček


sobota 11.11.2017 | Karel Hönig, Vladislav Volf | Přečteno: 2400

Další články