Starší přípravka A (2013)

Ročník 2007: Útočná hra v Hrdlořezích

Ročník 2007: Útočná hra v Hrdlořezích
​Utkání bylo sehráno na měkkém (ale velmi dobrém) terénu za mírného deště na Hrdlořezském pažitu.
3:13
(2:4)
10.kolo v Ne 12.11.2017 14:00
Hrdlořezy T.
Hrdlořezy
FC Háje
Diváci: 40,

Komentář

Háječtí začali aktivněji, neboť v prvních minutách hry otevřeli skóre po parádní střele z půlicí čáry. Tlakem jsme si vytvořili další slibné akce, jenže proti byla branková konstrukce nebo dobře postavený brankář. V závěru první hrací doby nás však čekalo potrestání, když soupeř využil vyběhnuvšího brankáře a krásným lobem vyrovnává hru. Ačkoliv Háječtí měli více ze hry, stav skóre tomu neodpovídalo.

V dalším dějství přišel zlomový bod. Háječtí zachovali klidnou hlavu, neřešili brankové situace zakřiknutě a pohodlně šli do jednobrankového vedení. O pár minutek později Háječtí obránci předvedli parádní podívanou, když si jedním dotekem vyměnili míč a parádní střelou do šibenice zvyšují stav na rozdíl dvou branek. V závěru prvního poloviny utkání jsme byli svědky parádních „brejkových“ situací, nejprve Háječtí využili zaváhání a v poslední minutách hry, jak přes kopírák, předvedli stejnou situaci tým z Hrdlořez. Nesmím však opomenout, že řadu brankových situací zachránili oba brankáři.

Ve druhé polovině utkání jsme byli svědky intenzivnějšího dění, zápas se hrál nahoru dolů, avšak Háječtí těžili z produktivity. Nejvíce branek padlo v samotném závěru hracích dob, kdy soupeři odpadli poslední zbytky sil a nám se podařilo vstřelit devět pohledných branek během dvou poločasů.

Každý z hráčů, včetně hráčky, si zápas naplno užívali a bylo vidět skvělé nasazení. Rodičům děkujeme za skvělé povzbuzení.

Zápasu se zúčastnili: Cimr, Schnaiberg, Pergl, Šimon, Dib, Seitl, Sita, Valečka, Bočan, Novotný, Plichta, Schnaibergová.


neděle 12.11.2017 | Vít Kodytek | Přečteno: 2153

Další články