Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Totální selhání v Chomutově

Ročník 2003: Totální selhání v Chomutově
V neděli jsme si udělali výlet do Chomutova (a to doslova výlet)
2:0
(2:0)
1.kolo v Ne 12.11.2017 10:00
UMT Monika
Chomutov
FC Háje
Diváci: 50,

Komentář

Od úvodního hvizdu jsme nebyli schopni udržet míč a vůbec jsme si nedokázali přihrát. Každý osobní souboj jsme prohrávali a to soupeři stačilo do nás jen trochu šťouchnout. Umělá tráva byla po ránu kluzká, místo toho abychom hráli po zemi tak jsme balón stále zvedali a nakopávali. Ve čtvrté minutě zahrával soupeř rohový kop, který s přispěním našeho brankáře a k údivu všech kolem skončil rovnou z rohu v naší síti 1-0. 

Obdržená branka nás doslova srazila na kolena a dvacet minut jsme nebyli schopni si vypracovat kloudnou šanci, scházel nám pohyb a přesná přihrávka. Aby toho nebylo málo tak po sérii chyb našich hráčů jsme dostali gól do šatny na 2-0. Po poločasových změnách v sestavě to chvilku vypadalo, že se zvedneme a něco se stavem utkání uděláme, jenže po pár minutách jsme zase začali padat do průměru, který jsme předváděli v první půli. Žádný zázrak se nekonal a tak jsme jeli domů z výletu se sklopenými hlavami.

Hodnocení: Je velice těžké hodnotit toto utkání, protože to byl úplně nejhorší výkon v této sezónně. Až na minimum jednotlivců všichni hráči zahráli hodně pod svůj standart. Nedokázali jsme soupeře pohybem donutit k chybám a k zakončení jsme se dostali snad dvakrát. Soupeř nebyl nijak extra silný, ale my jsme mu naší nemohoucností darovali tři body. Škoda že se tým neřídil našimi radami, jak hrát a místo toho kluci zvolili ten nejhorší způsob fotbalu, při kterém neustále nakopávali dlouhé balóny. Doufáme, že se kluci z toho poučí pro příště a moc bodů na jaře už nerozdají.

Sestava: Pavel Chromec, Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Honza Schöbl, Dan Lacko, Ráďa Kostka, David Truong, Kryštof Kepka, Vojta Nevečeřal, Míša Pokorný, Sendi Murk, Péťa Mašek, Vojta Uhlíř, Ríša Krysta, David Dalibába, Honza Šimánek. 


neděle 12.11.2017 | Josef Kostka | Přečteno: 2981

Další články