Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Závěrečné utkání zimní ligy

Ročník 2004: Závěrečné utkání zimní ligy
Utkání, které mělo dva úhly pohledu, první je, v jaké sestavě jsme opět vyběhli k utkání a druhá je stupidní opakování chyb, zápas, co zápas v posledních 20 minutách.
2:7
(1:2)
v So 3.3.2018 13:15
Háje UMT
FC Háje
Benešov
Diváci: 15,

Komentář

Během první minuty inkasovaná branka z ofsajdu, kdyby tam byl jeden hráč, tak se stane, ale zůstali tam tři, k čemu potřebuje rozhodčí lajnového, když ho poté stejně nerespektuje, kolikrát to i pouštíme, aby obrana byla pod tlakem, bohužel pán s píšťalkou to bohužel neumí, to samé platí i o zákrocích, čekám, že se bude pískat jako v soutěži, ne to, co jsme mohli vidět. U soupeře dominovali na svůj věk výborně fyzicky vybavení útočníci, které se nedařilo zastavit, jakmile dostali jen trochu prostoru. 

Opět s vykřičníkem, jak je možné, že jsou hráči při převzetí sami, toto neustálé podceňování už není normální. K čemu je, že Luky předvedl v první půli pět super zákroků a držel nás na dostřel, což se povedlo, snížili jsme, poté dorovnali, jenže posledních dvacet minut, po prostřídání, místo čerstvé energie, přišel zmar a zoufalství. Místo přerušení akce na útočné polovině soupeře necháme spoustu prostoru, obránci se pohybují mimo svůj prostor, nemají poté odhad na dlouhý míč, útočníci mají poté možnost chodit sami na branku, zde vládl chaos a bylo vidět, že chyběl Voty, který sice má své nedostatky, ale má neskutečný přehled ve hře a rozehrávku a ví, kdy má hru uklidnit, či naopak zrychlit, ale i tak to bylo dobré pro střídající hráče, kteří se mohli ujistit, že je čeká dlouhá cesta. 

Co, mě potěšilo byl úsek, kdy jsme se snažili kombinovat, o tuto hru se snažili do 50 minuty, poté přišlo nesmyslné nakopávání a odkopy, jako by nikdo nechtěl míč, což je špatně, hráč s míčem musí mít minimálně tři možnosti, kam posunout loptu, k tomu je zapotřebí to nejdůležitější --) nabídka spoluhráčů, která vyžaduje pohyb. Posledním bodem nejen z tohoto zápasu, protivník, když může přerušit brejk, tak učiní hned v zárodku, u nás běžíme za soupeřem a ptáme se, co si bude přát k oslavě branky, žádný důraz, jen naznačení, že jsem se pohnul, nic víc, takže pokud nechcete akceptovat, okamžitý návrat pod míč, nehrajete.

Sestava: Luky = Matyas – Dimo – Vili – Turbič = Hajnej – Týnka – Mára - Franta – Lego = Alex ==) David – Maty – Johny – Ruby – Juny – Kubajs - Nosíno 


sobota 3.3.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2126

Další články