Mladší žáci A (2011)

Ročník 05/06: Strhující souboj v zimní lize

Ročník 05/06: Strhující souboj v zimní lize
​V sobotu jsme v krásném jarním počasí nastoupili k poslednímu zápasu Zimní ligy proti dosud neporaženému týmu Vestec.
4:5
(4:3)
v So 10.3.2018 13:15
Háje UMT
FC Háje
Vestec
Diváci: 15,

Komentář

Zápas jsme začali dobře, byli jsme velmi aktivní a soupeřovi útoky končily ještě před naším vápnem. To samé platilo i pro nás a naší útočnou snahu. Dělala nám problémy přesnost našich přihrávek související se špatným postavením hráčů, kterým byla přihrávka adresována. Postupně jsme se osmělovali a začali se dostávat do zakončení. Střelecky se dnes velmi dařilo Šimonu Borkovcovi, který dal všechny naše branky.

Po prvním poločase jsme byli ve vedení, bohužel jsme ale přišli o jednoho hráče, kterého trápily křeče v břiše. Ve druhém poločase jsme měli několik možností zvýšit naše vedení, ovšem z rychlých protiútoků se na nás gólově dotáhl soupeř. Za vyrovnaného stavu jsme opět měli spoustu šancí, ale buď naše střely pochytal brankář, a když už jsme brankáře překonali, tak nám chyběla trocha štěstí. 

Závěr byl hodně vyhecován hostujícími fanoušky, na hřišti bylo na můj vkus hodně křiku a povelů a oba týmy se snažily zápas strhnout na svou stranu. Mnohokrát jsme hned po zisku míče zbytečně volili dlouhý nákop na jediného hráče, který byl ale vždy dobře obsazený. Chyběla nám souhra záložní a obranné řady, kterou jsme se dokázali prosazovat v prvním poločase. V závěru jsme bohužel nedokázali ubránit rychlý protiútok a soupeř nám dal rozhodující branku.

Po takovém zápase bylo na hráčích vidět velké zklamání, ale tohle jsou přesně zápasy, které nás posouvají a dávají nám dobrou zkušenost. Velká pochvala patří oběma týmům za bojovnost až do konce a hezkou fotbalovou bitvu. 

Zápasu se zúčastnili: Bartoš Filip, Holý, Goikoetxea, Limberg, Mareš, Schistek, Schrojf Vilda, Hamala, Borkovec, Dovhanyč, Moravec.


sobota 10.3.2018 | Vladislav Volf | Přečteno: 2287

Další články