Mladší žáci A (2011)

Ročník 2005: Změna rozestavení, změna vývoje

Ročník 2005: Změna rozestavení, změna vývoje
V sobotu jsme vyrazili na zápas do Benešova. V sobotu v 7:00 jsme měli nahlášených 12 hráčů, v sobotu v 11:00 (po hodině hry) jsme měli devět hráčů.
8:6
(5:1)
18.kolo v So 7.4.2018 10:00
Benešov UMT
Benešov
FC Háje
Diváci: 39,

Komentář

Dva kluci s námi ani neodjeli a Adam se v průběhu zápasu zranil. Paradoxně s jedním na střídání a ve třetí třetině jsme zápas výrazně zdramatizovali. Ale vraťme se na začátek.

V úvodu jsme se dostali do vedení, kdy sice soupeř držel míč více na kopačkách, avšak po tlaku na míč a jeho zisku vstřelil úvodní gól David. V první třetině jsme se dostali k dalším situacím v útočné fázi, i k situacím 2 na 1, které jsme trénovali, avšak jsme neskórovali a soupeř otočil na 3:1. Zejména výraznější útočník a kapitán Benešova zkoušel pozornost naší obrany. Druhá třetina pro nás byla těžší a prakticky jsme se k ničemu výraznějšímu nedostali. 

Po druhé třetině jsme se s klukama bavili, zda upravíme rozestavení. Prohrávali jsme 7:1, soupeř byl aktivnější. Dohodli jsme se, že budeme hrát 1-3-3. Tedy na jednoho obránce a tři útočníky. A rázem jsme začali skóre snižovat, až jsme ho snížili na rozdíl jediného gólu, kdy i mezi střelci byl Tomas, alias TJ, který hrál první utkání po třech letech.

V závěru nám soupeř dal gól z rohu a utkání tak skončilo konečných 8:6. Více zde popisuji výsledek, aby čtenář pochopil, jaké utkání to bylo. Kluci se snažili, aktivita od nich byla vysoká. Nemohli jsme to tolik protočit, vzhledem k absencím, avšak ti, co byli na hřišti, utkání odmakali a za to jim patří dík, stejně jako dík patří rodičům za podporu.

Zápasu se zúčastnili: Tom Pokorný, Šíma Černý, Dymo Nykyforuk, David Andronikov, Jára Zahálka, Vašek Schrojf, Kuba Danda, Fíla Prachař, Tomas Järvinen, Adam Lelkes


sobota 7.4.2018 | Otmar Mansour | Přečteno: 3068

Další články