Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2010: Střelecký rekord

Ročník 2010: Střelecký rekord
Když jsme šli s trenérem Mírou na zápas, tak jsme oba dva chtěli, aby si kluci zlepšili chuť po minulém víkendu a dali co nejvíce branek.
6:53
(3:23)
11.kolo v Ne 15.4.2018 16:30
Střížkov UMT
FA Praha
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Což se klukům rozhodně povedlo a je to také vidět na výsledku. Při zápase bylo vidět, že mají radost ze hry. 

Hřiště trenéra Kuby

Na mém hřišti musím kluky pochválit za bojovnost a dravost po gólech, a to po celou dobu zápasu. Mohli jsme vidět několik krásných momentů. Například Lukáš Prachař, který díky svým stahovačkám na středu hřiště dokázal zaměstnat všechny soupeřovi hráče a následně nahrát volnému spoluhráči. Nebo Martin Oráč, který několikrát za zápas přeběhl celé hřiště a dal díky tomu několik gólů, nebo když Janík prokličkoval mezi třemi hráči a následně prostřelil brankaře.

Těch hezkých momentů bylo opravdu hodně a kluci si rozhodně výhru zasloužili. Hráli jako tým po celou dobu zápasu. I tento zápas ukázal, co máme dál trénovat a zlepšovat, ale za mě jsem si zápas velmi užil a věřím, že kluci a rodiče také.

Děkujeme tedy klukům a také rodičům za hezké fotbalové nedělní odpoledne.

Hřiště trenéra Míry

Na hřišti fotbalové akademie jsme se klasicky sešli v dobré náladě, která nás provádí celou dobu. Kluci si ničím nenechají kazit radost ze hry a bylo na nich vidět, že si přišli další zápas užít. Ze začátku jsme hráli pospolu a chtěli jsme balón dovést až do branky, do které nás soupeř samozřejmě nechtěl pustit.

Po pár střídáních, kdy jsme o tom na střídačce mluvili se vše změnilo. Hra se roztáhla a kluci ke kličkám přidali i střelbu ze střední i větší vzdálenosti. Náš gólostroj vytvořil zatím náš střelecký rekord a sám jsem zvědavý kam až to bude pokračovat. Klukům děkuji za hru a rodičům za podporu.  


neděle 15.4.2018 | Kloboučník, Navara | Přečteno: 2036

Další články