Mladší dorost A

Mladší dorost: Vítězství nad Přední Kopaninou

Mladší dorost: Vítězství nad Přední Kopaninou
Účast na turnaji v Německu nám zajistila výlet do Přední Kopaniny uprostřed týdne. Dohrávali jsme tam odložené utkání 18. kola. Kluci se museli vyrovnat s tvrdým a nerovným trávníkem, se silným větrem a hrozbou bouřky a také se změnou trenéra. Původní se rozhodl z osobních důvodů předčasně skončit a nový jim byl představen necelou hodinu před utkáním. Na jeho průběh a na výsledek to nemělo žádný negativní dopad.
1:6
(1:4)
18.kolo v St 23.5.2018 18:00
Kopanina T.
Př. Kopanina
FC Háje
Diváci: 25,

Komentář

Kluci se od začátku snažili hrát rychlý a kombinační fotbal. Soupeř se s tím nedokázal vyrovnat. Tentokrát jsme proměňovali šance, do kterých jsme se dostávali. Hned v první minutě jsme se na pár doteků dostali do pokutového území a náš útočník zachoval klid a překonal domácího brankáře. Druhý gól byl ukázkou toho, jak pronikat do obrany protivníka. Rychlá akce po straně hřiště, přízemní přihrávka do prostoru penalty a zakončení z prvního doteku. Podobných kombinačních akcí bylo více, zdaleka všechny však neměly gólové vyústění. Přesto jsme do kabiny odcházeli s třígólovým náskokem. Mohl být o něco vyšší, ale jednou jsme inkasovali.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s menším nasazením. Méně jsem se pohybovali, více drželi balon a někdy se zbytečně pokoušeli o individuální akce. Postupem doby jsme přece jenom začali více běhat a kombinovat. Výsledkem byly šance. Samostatný únik skončil neúspěšným pokusem o přehození brankáře. Po odraženém míči zazvonilo břevno. Několik slušně rozběhnutých akci jsme nedotáhli do finále. Přesto jsme ještě dvakrát skórovali. Celé utkání jsme měli pod kontrolou a zaslouženě vyhráli rozdílem třídy.

Vzhledem k tomu, že domácí hrají o záchranu a my o medailové pozice, rozdíl v kvalitě se dal očekávat. Musel se však potvrdit poctivou prací na hřišti a týmovým výkonem. To kluci předvedli a zaslouženě se posunuli na třetí příčku v přeboru, kde je od druhé dělí jen horší skóre. Potvrdit dobrou formu mají možnost v neděli na hřišti Pragy ve Vysočanech.

Výhru na Přední Kopanině zajistili: Pospíšil, Zábranský, Semecký, Kolář, Gill, Hartman, Hadraba, Hůlka, Coulibaly, Nafarieh, Lebeda, Melichar, Nevečeřal, Jun, Chomát


středa 23.5.2018 | Petr Hartman | Přečteno: 2323

Další články