Muži A

Muži: Generálka před soutěží

Muži: Generálka před soutěží
v nedělním odpoledni odehráli háječtí muži přátelské utkání se Slivencem.
2:2
(2:0)
v Ne 4.8.2019 18:00
Slivenec T.
AFK Slivenec
FC Háje
Diváci: 40,

Komentář

Letošní start I. A třídy je neobvykle brzy a začíná se již o víkendu 10. - 11.8., proto předsezónní příprava začala ve druhé půlce července. I z tohoto důvodu stihli háječtí muži odehrát jen jedno modelové utkání a uvidíme, jak se v začátku sezóny projeví krátká příprava. 

V nedělním zápase šlo tedy především vyzkoušet fyzickou připravenost hráčů a různé herní varianty. V první akci zápasu byli naši útoční hráči a tak jsme měli první příležitost my. Ovšem ve vápně domácích jsme se nedokázali prosadit a z rychlého protiútoku naopak udeřil soupeř. Tato rychlá branka nás poznamenala v a prvním poločase měli více ze hry domácí. My jsme měli zajímavé příležitosti, ale brankou naše šance neskončily. Po 20. minutách už to bylo 2:0, když soupeř využil chyby v naší rozehrávce od brány. 

O poločase bylo na lavičce velmi živo, všichni byli po 45. minutách nespokojení. Hlavním cílem ve druhém poločase bylo zlepšit pohyb a především více tlačit na soupeře, který měl v úvodním dějství hodně času. Obraz naší hry se postupně zlepšoval, velkou šanci měl Honza Novák. Jako velmi důležité se ukázalo, že jsme v úvodních 15 minutách druhého poločasu neinkasovali třetí branku. Naši hráči získávali větší jistotu a odměnou jim byl pokutový kop, ten bohužel Mácha neproměnil. 

Naše další příležitost však skončila již gólem, nadvakrát se prosadil Novák. Domácí trochu znejistili a náš tlak sílil. Velkou šanci po velmi pohledné akci neproměnil aktivní Mácha. Odměnou za jeho snahu mu byl závěrečný gól na 2:2. 


neděle 4.8.2019 | Jan Špinka | Přečteno: 2212

Další články