Mladší žáci B (2012)

Ročník 2008: Vítězná ligová neděle

Ročník 2008: Vítězná ligová neděle
Třetí hrací kolo v rámci České ligy mladších žáků svedl proti sobě na hřišti Nad Přehradou domácí FC Háje a hosty ze Střešovic.
8:2
(3:1)
5.kolo v Ne 8.9.2019 10:30
Nad Přehradou T.
FC Háje
Střešovice
Diváci: 50,

Komentář

Domácí v modrých dresech vstoupili do zápasu aktivně a hned v sedmé minutě šli do vedení, kdy se trefil Kuba Andronikov - 1:0. Hráči se opět "hledali" na velkém hřišti, chybělo roztahování hry do šířky, rychlejší přihrávka a lepší komunikace. Ve 20. minutě se soupeř dostal do vápna a celou situaci jsme mu ulehčili faulem, z následné penalty Střešovice vyrovnaly - 1:1, toto skóre zůstalo i skončení první třetiny.

Do druhé třetiny Háje vstoupily opět povzbuzeni a odměnou byl rychlý gól již v šesté minutě - 2:1 Víťa Dovhanych. Následně přišla 15-ti minutová pasáž, kdy se hra přelévala od branky k brance, kdy domácí měly více náznaků a možností ke skórování. Povedlo se ve 21. minutě, kdy se konečně prosadil Jára Votípka - 3:1.

Do poslední třicetiminutovky vlétli modří jako v každé části s velkou energií a hned z toho byl v deváté minutě gól Olivera Filipa - 4:1. Poté se prosadily i Střešovice, kdy ve 14. minutě využily brejku do naší otevřené obrany - 4:2. Od té doby už stříleli góly jen domácí. Hned za minutu skóroval Maty Nikodým - 5:2. A za dalších 55 vteřin Kuba Andronikov - 6:2. Ve dvacátépáté minutě opět dorážel vyražený míč Oliver Filip - 7:2. V poslední minutě byl odměněn za výkon i Fíla Valo, který upravil konečné skóre na 8:2.

Hráče je potřeba pochválit za nasazení a snahu (zejména čtyři kluci z ročníku 2009 rozhýbali nejen soupeře, ale přenesli aktivitu i na ostatní). Určitě byla možnost vidět mnoho pohledných akcí, gólů a i individuálních řešení. Stále je však potřeba pracovat na pohybu bez míče, na větší nabídce pro přihrávky a na klidnějším zakončení.

Děkujeme všem za fandění a podporu!


neděle 8.9.2019 | Matěj Soucha | Přečteno: 2199

Další články