Mladší žáci B (2012)

Ročník 2008: Velice dobrý výkon proti Jablonci

Ročník 2008: Velice dobrý výkon proti Jablonci
V neděli dopoledne jsme nastoupili na domácím hřišti Nad Přehradou k zápasu ligy mladších žáků proti Jablonci.
1:8
(0:0)
7.kolo v Ne 22.9.2019 10:30
Nad Přehradou T.
FC Háje
Jablonec
Diváci: 40,

Komentář

Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně (jako vždy), otázkou zůstávalo, jak dlouho nám to vydrží. Překvapivě jsme soupeře zaskočili a se všemi útoky si poradili. V poslední minutě první části jsme mohli být na koni, kdybychom na třikrát dostali míč za záda brankáře Jablonce. To se nepovedlo a stav byl 0:0. Tento výsledek kluky povzbudil a uvědomili si, že jde hrát s každým.

Ve druhé třetině jsme udělali hned v úvodu chybu, kterou soupeř potrestal - 0:1. Pak byl obraz hry stejný jako v předchozích třiceti minutách. Výjimkou byla 19. minuta, kdy jsme opět dovolili Jablonci vstřelit branku - 0:2. I tak po 60ti minutách to byl hezký výsledek, a zejména skvělý výkon.

V poslední třetině nastal šestiminutový výpadek naší koncentrace a soupeř trestal. Nejprve smolný vlastní gól našeho brankáře, následně dorážka po střele z dálky, gól z naší rozehrávky na půlce a dva rychlé brejky - 0:7. Náš cíl, vstřelit více branek než proti Liberci, se splnil v 17. minutě, kdy gól vstřelil z dálky Lukáš Feigl. Poslední úpravu skóre udělali hosté, když také skórovali z dálky - 1:8.

Velmi bojovný výkon, který mohl být korunován ještě hezčím výsledkem. Jednoznačně jsme mohli dát další branky a určitě nebýt výpadku, tak jsme méně gólů dostali. Každopádně nejlepší zápas v rámci české ligy. Věřím, že když budeme ještě více pracovat na detailech a vyvarujeme se zbytečných chyb, tak můžeme "růst" rychleji! 


neděle 22.9.2019 | Matěj Soucha | Přečteno: 2010

Další články