Muži A

Muži A: Bída s nouzí

Muži A: Bída s nouzí
V sobotu ráno nastoupili ke svému domácímu utkání muži A.
0:4
(0:3)
12.kolo v So 26.10.2019 10:30
Háje UMT.
FC Háje
Štěrboholy
Branky Štěrboholy: 15.,42.,45.,84. Diváci: 25,
Sestava FC Háje: Orlich - Kloboučník,Zábranský(46.Novák),Vostrovský,Skirdov - Nguyen(54.Zbořil),Lojda,Grešnjakov,Rašplička(64.Linhart) - Mácha,Špinka

Komentář

Soupeřem byl tým Štěrbohol. Mužstvo v tabulce bod za naším áčkovým týmem. Očekávalo se tedy vyrovnané střetnutí plné nasazení.

O herně vyrovnaném utkání ještě může být řeč, výsledek však mluví jednoznačně a příčinou může být určitě ne stoprocentní nasazení našich borců. Zápas byl plný nepřesností a nevynucených chyb. Nákop střídal nákop a poloakce poloakci. Nikoho pak nepřekvapil fakt, že první branka nepadla ze hry nýbrž z volného přímého kopu. Hostující střelec se důrazně opřel do balónu a nachytal Orlicha střelou na jeho stranu - 0:1.

Hra se neměnila. Naše ztráta koncentrace v závěrečných minutách byla však tvrdě potrestána. Během poslední pětiminutovky prvního poločasu jsme totiž stihli inkasovat hned dvakrát a na psychice týmu se to silně odrazilo - 0:3. Za takového stavu se šlo do kabin se svěšenou hlavou.

V druhém poločase jsme se snažili hrát aktivně. Více jsme roztahovali a otáčeli hru a odměnou nám byly šance a závary před hostující brankou. Bylo vidět, že když patřičně využíváme křídelní hráče, umíme být nebezpeční. Branku jsme však vsítit nedokázali, a tak přišel další úder soupeře.

Ojedinělý únik zakončil hostující útočník lobem přes vyběhnutého Orlicha a bylo definitivně hotovo - 0:4. V prvním poločase bylo vidět, že někteří hráči si přišli zahrát, ale ne vyhrát. Druhá půle přinesla pozitiva v podobě větší dravosti a chuti, bohužel to ale nestačilo. Je třeba zvednout hlavy, připravit se na další klání a vstoupit do něj s mentalitou vítězů a ne poražených!


sobota 26.10.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2084

Další články