Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2011: Zápasový koloběh

Ročník 2011: Zápasový koloběh
V neděli odpoledne nás čekaly další zápasy.
:
v Ne 7.6.2020 16:00
Háje T.
FC Háje
Tempo

Komentář

Nejdříve se na hájecké trávě uskutečnil miniturnaj hájeckých ročníků 2009, 2010 a 2011. Hráči byli rozděleni do čtyř týmů a každý hráč, tak odehrál celkem 4 zápasy. Zápasy nabídly spoustu branek, kliček a pohledných akcí. Závěrem si každý kopl penaltu a zakončil tím svůj nedělní zápasový koloběh.

Od 16h jsme na hájecké trávě pokračovali zápasem s Tempem Praha. Na obou hřištích se nám povedl úvod utkání. Soupeře jsme zaskočili aktivitou, klidem na míči, kreativitou a zajímavou součinností více hráčů. Hlavním rozdílem bylo, že naši hráči velmi dobře vnímali šířku hřiště a dokázali si hřiště zvětšovat a dostávat přihrávky do volných prostorů na nabíhající hráče.

První čtvrtina se nám opravdu povedla a byl to jasný signál, že jsme udělali opět pokrok. Bohužel jsme na to v dalších čtvrtinách nedokázali navázat. Soupeř přitvrdil v osobních soubojích a také na aktivitě a tím postupně začal získávat převahu. Pár lehce obdržených branek nás srazilo a již jsme v ovládání míče nebyli tak sebevědomí jako v úvodu zápasu.

Dokázali jsme samozřejmě přidat ještě další branky, ale v samotné hře se nám již tolik nedařilo. V tomto zápase jsme se velmi lehce nechali ovlivnit inkasovanými brankami. Do budoucna se budeme snažit připravit se tak, abychom byli více odolní a dokázali praktikovat svou hru, i když soupeř vstřelí více branek za sebou.


neděle 7.6.2020 | Jan Špinka | Přečteno: 1255

Další články