Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2011: Gólové hody

Ročník 2011: Gólové hody
V neděli 14.6. jsme navštívili tým Xaverova, který byl pro nás po Tempu druhým klubem, který hraje Šmicrovu skupinu v kategorii přípravek, pro nás tedy zajímavé srovnání.
:
v Ne 14.6.2020 16:00
Xaverov UMT.
Xaverov
FC Háje

Komentář

Počasí se navzdory prognózám umoudřilo a celý zápas jsme měli bez deště. Formát utkání byl nastaven na dvě hřiště 5+1 a 4x20 minut, tudíž i na fyzičku náročnější klání.

Zápas se nám povedl na obou hřištích a to hlavně díky síle v útočné fázi. Soupeře jsme v prvních dvou čtvrtinách zasypali brankami. A celkově hráči na konci spočítali cca 70 vstřelených gólů. Pomohla nám k tomu veliká chuť, vnímání a využívání šířky hřiště. Na obou hřištích hráči zkoušeli 1v1, 1v2, velmi často se už v zápasech objevuje součinnost dvou či tří hráčů.

V druhé části utkání jsme občas zapomněli na přepínání a soupeři jsme tak dovolili vstřelit nějaké branky. Ale v souhrnu jsme velice spokojení. V sobotu nás čeká poslední zápas a opět se k zápasům vrátíme na konci srpna. Na soustředění se také začneme více zaměřovat na roli středního hráče. Již teď však vidíme, že nám 5+1 a větší hřiště velice svědčí a zatím jsme mile překvapeni, jak tento přechod hráči snáší. 


neděle 14.6.2020 | Jan Špinka | Přečteno: 1035

Další články