Starší přípravka A (2013)

Ročník 2010: Ondrášovka Cup

Ročník 2010: Ondrášovka Cup
V úterý 29.9.2020 jsme se účastnili už druhého kola velkého turnaje - Ondrášovka cup.
:
v Út 29.9.2020 13:00
Uhříněves
Turnaj
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Postupně jsme vyzvali Ďáblice, Český Brod, Kolín a domácí Uhříněves. Měli hrát i hráči z Poděbrad, ale bohužel se jim nepodařilo dorazit.

V prvním utkání jsme hráli proti Ďáblicím. Náš herní výkon byl velmi nervózní. Poslední dobou nám i v soutěžních zápasech dělá problém první čtvrtina. I při tomto zápase nám trvalo více jak půlka hrací doby, než jsme se “probudili.” To už zápas byl 2:0 pro soupeře. Postupně jsme se zlepšovali a pak poslední akcí už v drobném nastavení se nám povedlo vyrovnat.

Po tomto zápase jsme měli jedno utkání volno. V šatně jsme společně vše probrali. Primárně šlo o nalezení sebedůvěry a herního klidu.

Ve druhém utkání nás čekal o něco těžší soupeř - Český Brod. Opět se nám nepovedl začátek a rychle jsme prohrávali o 2 branky. Znovu jsme zápas nesložili a přidali do hry i trochu srdíčka. Těsně před koncem utkání už jsme byli herně odvážnější a o gól vedli. Bohužel jsme opět dostali laciný gól a zapas skončil 5:5.

Ve třetím utkání jsme narazili na silný Kolín. Soupeř byl velmi silný v osobních soubojích, ale naši hráči dokázali největšího favorita turnaje zaskočit a rychle vedli 2:0. Tento zapas se našim hráčům opravdu povedl. Hráli výborně. Kvalita soupeře však byla veliká a před koncem utkání vedl Kolín 4:3. V posledních dvou minutách jsme měli ještě tři veliké šance, ale výsledek zápasu to už nezměnilo.

V posledním zápase proti Uhříněvsi už byli kluci “rozstřílení” a zakončili turnaj vítězstvím 8:4.

V turnaji jsme nakonec obsadili třetí nepostupové místo, neboť do dalšího kola postupují dva týmy s nejvíce body. V celém turnaji nám chyběl důraz v osobních soubojích a rychlost zakončení. Zaměříme se na to v dalších trénincích. Trochu nás mrzí první dvě remízy, ale na druhou stranu nás těší, že se kluci herně zvedli a prezentovali se pěkným fotbalem.

Hláška dne:
Pan z občerstvení: Dáte si párek v rohlíku?
Pechy: Ne, teď máme zápas. Máme v hlavě pouze utkání. Myslíme jen na utkání...


úterý 29.9.2020 | Lukáš Valenta | Přečteno: 1171

Další články