Starší přípravka B (2014)

Ročník 2011: Gólové hody

Ročník 2011: Gólové hody
V sobotu 26.9. jsme na domácím hřišti přivítali Admiru.
57:11
(25:5)
4.kolo v So 26.9.2020 13:45
Háje UMT.
FC Háje
Admira
Diváci: 30,

Komentář

Prognózy počasí nevypadaly před utkáním vůbec dobře, od pátku silně pršelo a panovaly mírné obavy, jak tento nával deště snese hřiště. Své utkání před námi však zvládl odehrát ročník 2010, pro nás to tedy bylo znamení, že do zápasu půjdeme. 

Vstup do utkání jsme měli úžasný a tento povedený začátek hráčům dodával v průběhu celého zápasu sebevědomí. Hlavními atributy naší hry byly chuť a nasazení. Díky tomu jsme často získávali míč pod svou kontrolu a měli možnost zakládat útočné akce. Těch v tomto zápasu bylo nespočet a velmi nás potěšila produktivita. Velmi dobře také fungovala součinnost více hráčů, neboť hráč s míčem měl často jak možnost jít sám, tak minimálně jednu či dvě možnosti spolupráce. Vše se dařilo díky zvednuté hlavě, klidu na míči a náběhů spoluhráčů do volného prostoru. 

Důvodem nízkého počtu inkasovaných branek byly parádní zákroky našich brankářů (každou čtvrtinu chytal někdo jiný), ale také se velmi zlepšilo přepínání a spoustu šancí soupeře jsme tak zachytili rychlými návraty. 

Děkujeme rodičům za podporu v tak nepříznivém počasí a těšíme se na další utkání. :) 


sobota 26.9.2020 | Jan Špinka | Přečteno: 1496

Další články